Pepe Coin’den Zengin Olan Balinadan Yeni Altcoin Alımı: Fiyat Yüzde 15 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin Pepe’den (PEPE) zengin olan bir balina yeni bir altcoin’e yönelerek 1,2 milyon dolarlık alım yaptı. 

On-chain analiz hesabı Lookonchain’in paylaştığı bir Twitter gönderisine göre “cygninae.eth” adlı cüzdana sahip bir balina 0,15 dolar maliyetle 8,5 milyon Rollbit Coin (RLB) satın aldı.

İşlemlerine toplamda 1,28 milyon dolar değerinde 819 Ethereum (ETH) harcayan balina, daha önce Pepe’den kazandığı ciddi karlar ile gündeme gelmişti.

Söz konusu cüzdan adresi daha önce RLB’den 173 bin dolar Pepe’den ise 3,2 milyon dolar kar elde etmişti. Ancak balinanın her işlemi o kadar kazançlı olmadı.

Balina, Telegram tabanlı alım-satım botu Unibot’da (UNIBOT) 373 bin dolar, Alien Milady Fumo’da (FUMO) ise 107 bin dolarlık kayıp yaşadı ve cüzdanında son 6 ayda 13 işlem yaparak %38’lik bir başarı elde etti.

CoinGecko verilerine göre RLB fiyatı da alım ile birlikte yükselişe geçti. RLB, 0,1414 dolar seviyelerinden %15,6 artışla 0,1634 dolara erişti ve yazım esnasında 0,1592 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pepe Coin’den Zengin Olan Balinadan Yeni Altcoin Alımı: Fiyat Yüzde 15 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!