Analistlere Göre Hamas, Hem Kripto Paralara Hem Coinbase’e Zarar Verebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase, ABD’de yürüttüğü lobi çalışmalarına rağmen hala yasal belirsizlikler yüzünden risk altında.

Berenberg Capital Markets tarafından yapılan araştırmaya göre ABD’li kripto para borsası Coinbase’in (COIN) işlem hacmi dönemsel olarak %17; yıldan yıla %52 düşüş gösterdi:

“Kripto sektöründeki hacimler azalmış ve rakipler pazar payı için birbiriyle rekabet ederken COIN’in müşterilerden elde edeceği cironun baskı altında olduğunu düşünmeye devam ediyoruz.”

Berenberg analistleri, “Coinbase Global’e karşı temkinli olmamızın ana sebebi şirketin önümüzdeki çeyreklerde göstereceği operasyonel performans değil, onun yerine hem şirketin ABD’de şu anda karşı karşıya olduğu hem de kripto paralar üstündeki yasal baskı artarken gelecekte karşı karşıya kalabileceği yasal aksiyonlar.” yorumunu da ekledi.

Araştırma raporuna göre Hamas-İsrail savaşı, Coinbase’in ABD’de yürüttüğü lobi çalışmalarını zedeleyebilir. İsrail’deki yetkililer geçtiğimiz hafta Hamas tarafından fon toplamak için kullanılan bazı kripto para adreslerini dondurdu. Ayrıca milyonlarca dolarlık kripto paranın ele geçirildiği belirtiliyor.

Analistlere göre bu durum, kripto paraları da olumsuz etkileyebillir:

“Yetkililer blockchainlerdeki hareketlilikleri takip edebildiği için Hamas, nisan ayında artık fon toplamak için kripto paraları kullanmayacağını açıklamıştı ama yakın zamanda çıkan haberlerin ardından kripto paraların yasal durumuyla ilgili soru işaretlerinin daha da belirsizleneceğine inanıyoruz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Hamas, Hem Kripto Paralara Hem Coinbase’e Zarar Verebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!