Short İşlemlerde Hızlı Yükseliş! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasında yaşanan yükseliş trendi, son 24 saat içinde 62 milyon dolarlık short işlemlerin tasfiye edilmesine yol açtı. Bitcoin’in (BTC) fiyatının artmasıyla birlikte, piyasada ayıların gücü azalmış ve short işlemler büyük ölçüde tasfiye edilmiştir.

Son günlerde kripto para piyasası düşüş yaşamıştı. Ancak hafta sonunda Bitcoin’in yukarı yönlü hareketiyle birlikte altcoin’lerde de canlanma görüldü. BTC yaklaşık yüzde 3’lük bir artış kaydetti ve birçok altcoin de yüzde 10’u aşan yükselişler yaşadı.

Bu yükseliş trendi, piyasada ayılara darbe vurdu ve short işlemlerin tasfiye edilmesine neden oldu. Son 24 saat içinde 62 milyon dolarlık short işlem tasfiye edilmiştir.

Short işlemler ağırlıkta

Coinglass’ın likidasyon verilerine göre, son 24 saatte kripto piyasasında toplamda 78 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Bu tasfiyelerin büyük bir kısmı, 62 milyon dolarlık short işlemlerden kaynaklandı.

Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte kripto para piyasası atağa geçti. BTC’nin fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 3 arttı. Bu yükselişle birlikte, uzun bir süredir düşüş yaşayan altcoin’ler de paralarına kavuştu. Piyasanın yükselmesi, ayıları avladı ve short işlemler tasfiye edildi.

En fazla Tasfiye Binance Borsasında

Tasfiyelerin en yoğun yaşandığı kripto para çifti, Binance borsasındaki ETH/USDT oldu. Bu çiftte 2 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti.

Isı haritasına göre, son 24 saatte BTC’de 32 milyon dolarlık short işlem tasfiye edildi. ETH’de ise bu miktar 13 milyon dolar civarındadır. Son birkaç gündür kripto gündemine damga vuran LOOM’da da short tasfiyeleri yaşandı ve son 24 saatte 5,5 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti.

Tasfiyelerin yoğun olarak gerçekleştiği borsalar arasında Binance ilk sırada yer alıyor. Binance’de yaklaşık 30 milyon dolarlık tasfiye gerçekleştirildi. İkinci sırada 22 milyon dolarlık tasfiye ile OKX borsası bulunurken, üçüncü sırada 13 milyon dolarlık tasfiye ile Bybit yer aldı.

Son 4 saat içinde ise 6,53 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Bu tasfiyeler neredeyse dengeli bir şekilde gerçekleşti. Tasfiyelerin 3,95 milyon doları long işlemlerden gelirken, 2,57 milyon doları short işlemlerden kaynaklandı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Short İşlemlerde Hızlı Yükseliş! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!