Beyaz Saray Eski Yetkilisine Göre Bitcoin, 20 Kattan Fazla Değerlenebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin’in (BTC) günümüzdeki haline kıyasla 20 kattan daha fazla büyüme gösterebileceğini düşünüyor.

Katıldığı podcastte Bitcoin’in “birçok açıdan altından daha değerli olduğunu” söyleyen Scaramucci, Bitcoin’in piyasa değerinin 15 trilyon dolar olabileceğini söyledi.

Donald Trump döneminde Beyaz Saray İletişim Direktörlüğü yapan Scaramucci, Bitcoin’in yakın gelecekte global çapta standart bir para birimi olarak tanınacağını düşünmüyor. Yine de ilginç şeylerin yaşanabileceğine inanıyor:

“Bazı garip şeyler olabilir […] ABD, doları diğer ülkeler üstünde jeopolitik baskı kurmak için kullandığı için ABD’ye düşman olan ülkelerin ABD Doları yerine Bitcoin veya daha farklı bir şeyle ticaret yaptığını görebiliriz.”

Bitcoin’in 21 milyonluk sabit bir arzı olduğu düşünülürse Scaramucci’nin piyasa değeriyle ilgili yaptığı tahmin, bir Bitcoin’in 700.000 dolara çıkabileceğini ifade ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beyaz Saray Eski Yetkilisine Göre Bitcoin, 20 Kattan Fazla Değerlenebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!