Coinbase Açıkladı: Bitcoin Fiyatı Bundan Etkilenmiş Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase’in araştırma ekibine göre Bitcoin (BTC) fiyatı, borsa yatırım fonu (ETF) başvurularından etkilenmiş olabilir.

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, geride bıraktığımız aylar içerisinde pek çok altcoine kıyasla daha iyi bir performans gösterdi.

Coinbase Institutional ekibine göre bunun sebeplerinden birisi, spot Bitcoin için yapılan borsa yatırım fonları olabilir. Başvurular henüz onaylanmamış olsa bile araştırma ekibi, bunun fiyata çoktan yansıdığını düşünüyor:

“Bizim görüşümüze göre Bitcoin ile diğer tokenlar arasındaki performans farkı, bir veya daha fazla ETF başvurusunun onaylanma ihtimalinin fiyata çoktan etki ettiğini gösteriyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun bu konuda olumlu bir karar alması halinde Bitcoin’in diğerlerinden ne kadar daha iyi bir performans göstereceği ise belirsiz.”

Geleneksel finans sektöründeki BlackRock gibi isimler Bitcoin için bir borsa yatırım fonu kurmak istediklerini belli ettikten sonra Bitcoin fiyatında %8’lik bir yükseliş oldu. Aynı dönemde piyasanın en büyük ikinci ismi olan Ethereum (ETH), %7,5 değer kaybetti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Açıkladı: Bitcoin Fiyatı Bundan Etkilenmiş Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!