Balina Altcoin Pozisyonlarını Kurtarmak İçin Bitcoin Satmaya Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca dolarlık altcoin pozisyonu tasfiyeyle karşı karşıya olan balina pozisyonlarını koruyabilmek adına Bitcoin (BTC) satmaya başladı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Aave (AAVE) üzerinde Bitcoin, Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI) ve Maker (MKR) long (uzun) pozisyonu olan bir balina altcoin fiyatlarının gerilemesiyle soğuk terler döküyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre söz konusu altcoin pozisyonları tasfiye riskiyle karşı karşıya balina Wrapped Bitcoin (WBTC) satmaya başladı. Aktarılan verilere göre balina toplamda 11 milyon dolar değerinde WBTC’yi Aave’ye yatırdı ve karşılığında borç olarak 8,45 milyon dolar değerinde Tether (USDT) satın aldı. Balinanın aldığı USDT’leri pozisyonlarını güvence altına almak için kullanacağı düşünülüyor.

WBTC ile BTC arasındaki tek fark, WBTC’nin farklı ağ ve platformlarda DeFi işlemlerinde kullanılan bir Bitcoin türevi olmasından ibarettir.

Özellikle birçok altcoin 2023 yılının en düşük seviyesine gerilerken yatırımcıların da long yönlü pozisyonları bu örnekte olduğu gibi ciddi tasfiye riskleriyle karşı karşıya gelebiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Altcoin Pozisyonlarını Kurtarmak İçin Bitcoin Satmaya Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!