Tether’in yeni CEO’su Paolo Ardoino oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük stablecoin’i USDT’nin arkasındaki Tether, yeni CEO’sunu belirledi.

Tether, bugün yaptığı duyuruda, şirkette 2017 yılından beri CTO olarak görev alan Paolo Ardoino’nun, Aralık 2023’ten itibaren yeni CEO olacağını açıkladı.

Ardoino, aynı zamanda Bitfinex’te de CEO olarak görev alan Jean-Louis van der Velde’nin yerini alacak. Yeni CEO ayrıca, Bitfinex’teki CTO’luk görevinin yanı sıra Holepunch’daki CSO’luk görevine devam edecek. 

Şirketin bir sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, Ardoino’nun şirketin teknoloji departmanını denetlemeyi sürdüreceğini ifade etti. 

Tether, CEO değişikliğinin şirketin P2P iletişim, yenilenebilir enerji, esnek veri depolama ve Bitcoin madenciliği de dahil olmak üzere yeni operasyonları keşfetme konusundaki kararlılığını yansıttığını dile getirdi.

Sözcü, Ardoino’nun bu terfisinin “doğal bir ilerleme” olarak görülmesi gerektiğini söyledi. 

Şirket, Ardoino’nun Holepunch, Bitcoin madenciliği, donanım ve yapay zekâ sektörüne olan ilgisi ve organizasyon yeteneği sayesinde Tether CEO’luğu için ideal olduğunu söyledi. 

Tether sözcüsü, “Paolo’nun liderliği altında Tether, ihtiyaç duyanlara finansal hizmetler sunmak ve küresel finansı yeniden şekillendirmeye çalışmaya devam edecek” dedi ve ekledi:

Paolo, Tether’i sektörde devrim yaratmaya ve ülkelerin gelişiminde bir altyapı ortağı olarak hizmet etmeye hazır bir teknoloji merkezi olarak tasavvur ediyor. Tether’in misyonu aynı zamanda USD ve Bitcoin’in küresel ticaret ve borsadaki etkisini genişletmeyi de içeriyor.

Tether, Bitcoin madencilik operasyonlarını da aktif bir şekilde geliştiriyor. Bunun için Uruguay’daki yerel bir firma ile ortaklığa imza attı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether’in yeni CEO’su Paolo Ardoino oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!