Coinbase’e Ayı Piyasası Sert Vurdu: Hacimleri 1 Yılda Yarı Yarıya Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in spot işlem hacmi 1 yılda %50’den fazla eridi.

Kripto para borsası Coinbase kan kaybetmeye devam ediyor. On-chain veri sağlayıcısı CCData tarafından aktarılan güncel bilgilere göre Coinbase’in spot işlem hacmi 2022 yılının 3. çeyreğine kıyasla %52 değer kaybetti.

Yaşanan değer kaybının bilançosu 76 milyar dolar olarak açıklandı. Coinbase 2022 yılının 3. çeyreğinde rekor seviyelerde hacme ev sahipliği yapıyordu.

Borsanın spot işlem hacmi 2021 yılının Nisan ayında gelen Nasdaq listelemesinden bu yana gördüğü en düşük seviyeye gerilemiş oldu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilen kripto para borsasının regülasyonlara karşı mücadelesi devam ederken piyasada yaşanan geniş çaplı nakit sıkıntısından kaçamamış gibi görünüyor.

Benzer bir durum dünyanın en büyük kripto para borsası Binance özelinde de yaşandı. Binance, spot pazar payında geçtiğimiz 7 ay boyunca art arda düşüş yaşadı.

Coinbase, spot ticaret hacminde yaşanan büyük düşüş ve artan vadeli işlem talebine cevap vererek bireysel kullanıcılara sürekli vadeli işlem sunabilmek için lisans aldığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’e Ayı Piyasası Sert Vurdu: Hacimleri 1 Yılda Yarı Yarıya Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!