Analist Ethereum’un Bitcoin Karşısında Çöküşü Altcoinler İçin Hesap Vakti Dedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının deneyimli analisti Benjamin Cowen, Ethereum’un (ETH) Bitcoin (BTC) karşısında çökeceğini ve bunun altcoin piyasasının sonunu getireceğini belirtti.

Benjamin Cowen yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında Ethereum ve altcoinler için felaket tellallığı yaptı. Ethereum’un Bitcoin karşısındaki performansına yakın bakış atan analist, uzun süredir kötü performans gösteren ETH/BTC paritesi için parlak bir gelecek öngörmedi. Düşüş için belirli periyotlar çizen Cowen, önümüzdeki yakın tarihte daha yavaş ve adeta süründürerek düşeceğini ima etti.

Cowen, Ethereum’un Bitcoin karşısında yaşayacağı devasa değer kaybının altcoin piyasasını da sert bir şekilde vuracağını belirtti:

ETH/BTC çöküşü aynı zamanda altcoin piyasasının da sonunu getirebileceğini unutmayın.

ETH/BTC özelindeki trendin uzun süredir aşağı yönlü hareket ettiğini belirtirken düşüşün yaklaşık olarak 2021 yılındaki 0,035 seviyesine kadar sürebileceğini öne sürdü. Analistin tahminine göre ETH/BTC paritesinde %40’lık bir düşüş daha gelebilir:

ETH/BTC çöküşü devam ediyor. Şu ana kadar beklediğimden yavaş bir süreç oldu ancak aslında trend uzun süredir aşağı yönlü seyrediyor.

Ethereum ekim ayının başında gelen vadeli Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularıyla birlikte kısa süreli de olsa yukarı yönlü bir ivme kazanmış ama bunu koruyamamıştı. ETH/BTC paritesi 2023 yılının en düşük seviyesinde konumlanmaya devam ediyor.

TradingView verilerine göre ETH/BTC paritesi 0,057 dolardan alıcı buluyor.

Analist Ethereum’un Bitcoin Karşısında Çöküşü Altcoinler İçin Hesap Vakti Dedi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Ethereum’un Bitcoin Karşısında Çöküşü Altcoinler İçin Hesap Vakti Dedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!