Maden Devi Vites Artırdı: 400’den Fazla Bitcoin Üretti, Satış Yaptı Mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanadalı kripto para madencisi Bitfarms, eylül ayı boyunca toplam kaç adet Bitcoin ürettiğini açıkladı.

Kripto para sektöründeki madencilik devlerinden Bitfarms, geçtiğimiz ay toplamda 411 tane Bitcoin ürettiğini açıkladı. Şirket böylece bir önceki aya göre %7,3 oranında daha fazla bitcoin üretmiş oldu.

Yapılan açıklamaya göre şirket, ürettiği Bitcoinlerden (BTC) 362 tanesini satarak 9,5 milyon dolar gelir elde etti. Şirketin rezervlerinde hala yaklaşık 20 milyon dolar değerinde, 703 adet Bitcoin bulunuyor.

Bitfarms, madencilik kapasitesini yılın başından beri arttırıyor. Arjantin’deki tesisini büyüten şirket, kapasitesini yıl boyunca %24 artırarak 233 MW’lik bir kapasiteye ulaştı.

Bitfarms yöneticileri, şirketin Nisan 2024’te olması beklenen Bitcoin halving’i (yarılanma) ile birlikte daha da büyüyebileceğine inanıyor.

Bitcoin’de yaklaşık her dört bir yılda gerçekleşen yarılanma sonucunda madencilik ödülleri yarı yarıya kesiliyor. Günümüzde kazdıkları her blok karşılığında ödül olarak 6,25 BTC alan madenciler, gelecek yarılanma sonrasında blok başına 3,125 BTC kazanacaklar.

Maden Devi Vites Artırdı: 400’den Fazla Bitcoin Üretti, Satış Yaptı Mı? isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Maden Devi Vites Artırdı: 400’den Fazla Bitcoin Üretti, Satış Yaptı Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!