Ünlü Destekçiden Bitcoin Yorumu: Fiyattaki Ters Rüzgarın Nedeni Bunlar!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin destekçisi Max Keiser, petrol fiyatlarındaki artışı ve dolar mevduat hesaplarındaki yüksek faizi Bitcoin fiyatındaki kötü görünümün sebebi olarak gösterdi.

Bitcoin 26 bin dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ederken destekçi Max Keiser’den açıklama geldi. Sosyal medya üzerindeki bir paylaşımı alıntılayan Bitcoin destekçisi, fiyattaki kötü görünümün arkasındaki iki ana sebebin yüksek petrol fiyatları ve yüksek faizli dolar mevduatları olduğunu öne sürdü.

Her iki faktörün piyasalardaki sermayeyi kendilerine çektiklerini vurgulayan Keiser, bu durumun Bitcoin için adeta bir ters rüzgar yarattığını ifade etti:

Yüksek petrol fiyatları ve yüksek faizli dolar mevduat hesaplarıyla birlikte sermayeyi çekiyor. Bitcoin için küçük bir ters rüzgar yaratıyor.

Keiser’in alıntıladığı gönderide piyasa analisti Holger Zschaepitz’in Suudi Arabistan’ın tek taraflı petrol üretim kesintisini üç ay daha uzatması yer alıyordu. Zschaepitz, Suudi Arabistan tarafından gelen bu hamleyle birlikte petrol fiyatının kasım ayından bu yana ilk kez 90 doları gördüğünü dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 25.575 dolardan alıcı buluyor.

Ünlü Destekçiden Bitcoin Yorumu: Fiyattaki Ters Rüzgarın Nedeni Bunlar! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Destekçiden Bitcoin Yorumu: Fiyattaki Ters Rüzgarın Nedeni Bunlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!