Kripto Para Zenginlerinin Listesi Yayınlandı: Sadece 6 Kişi Bitcoin Milyarderi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım yaparak vatandaşlık alma konusunda hizmet veren Henley & Partners, dünya genelinde sadece 6 kişinin Bitcoin (BTC) milyarderi olduğunu ortaya koydu.

Henley & Partners tarafından 5 Eylül Salı günü yayımlanan Kripto Varlık Raporu’nda, kripto paraya yatırımı bulunan 425 milyon insan olduğunu ancak bunların 88.200 tanesinin 1 milyon doların üzerinde bir varlığa sahip olduğunu ortaya koydu. Bu oran genel kripto kullanıcılarının %1’inden azına tekabul ediyor. Bunların 40.500 kadarı yatırımlarını Bitcoin’de tutuyor.

Raporda ayrıca yalnızca 22 kişinin 1 milyar dolar üzerinde kripto parası olduğunu belirtilirken bunların yalnızca 6 tanesinin tüm yatırımının Bitcoin olduğu ifade edildi.

Araştırmaya göre 182 kişide 100 milyon doların üzerinde kripto para bulunuyor ve bunlardan 78 kişi yalnızca Bitcoin bulunduruyor.

Her ne kadar kripto paraya yatırım yapan insanların sayısında aşırı bir patlama olmasa da kripto paralar özellikle gençler arasında sıklıkla tercih ediliyor. CFA Enstitüsü ve Finans Endüstrisi Düzenleme Kurumu’nun Yatırımcı Eğitim Vakfı tarafından bu yılın başlarında yayınlanan bir raporda Z kuşağının (18-25 yaş arası) yarısından fazlasının kriptoya para yatırımı olduğu belirtilmişti.

Kripto Para Zenginlerinin Listesi Yayınlandı: Sadece 6 Kişi Bitcoin Milyarderi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Zenginlerinin Listesi Yayınlandı: Sadece 6 Kişi Bitcoin Milyarderi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!