Ethereum Balinasından On Milyonlarca Dolarlık Stratejik Hamleler: Boğa Hazırlığı Mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum balinası 10 milyon Tether (USDT) borç alarak yaptığı stratejik hamleler ile sahip olduğu ETH miktarını büyük ölçüde artırdı. 

On-chain analitik platformu EmberCN 4 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yaklaşık 20 milyon dolar değerinde Ethereum’u (ETH) bulunan bir balinanın son sermaye verimlilik stratejisini paylaştı.

Balina, verilen bilgilere göre 18,3 milyon dolar değerindeki 11.200 ETH’yi 9.839 Staked Ethereum’a (stETH) çevirdi ve merkeziyetsiz finans (DeFi) devi Maker’a teminat olarak yatırdı. Ethereum balinası bu teminat karşılığında Maker’dan 10 milyon adet Tether (USDT) borç aldı.

Balina daha sonra borcun tamamıyla 1,644 dolar maliyetle 6.081 stETH alımı yaptı. Yaptığı alım sonucunda Maker’a teminat olarak yatırdığı varlıklar da hesaba katılınca balinanın toplam Ethereum varlığı 30 milyon doların üzerine çıktı.

EmberCN, balinanın geçmişte de benzer şekilde yatırım amacıyla borçlanma yoluna gittiğini söyledi. Balinanın yaptığı işlem, bir tür manuel kaldıraç olarak nitelendirildi. Kripto para piyasası, balinanın yaptığı işlemi boğa piyasasına hazırlandığı yönünde bir işaret olarak değerlendirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 değer kaybeden Ethereum, yazım itibariyle 1.632 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum Balinasından On Milyonlarca Dolarlık Stratejik Hamleler: Boğa Hazırlığı Mı? isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Balinasından On Milyonlarca Dolarlık Stratejik Hamleler: Boğa Hazırlığı Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!