Kurumsal Fonlarda Bir Coin Hariç Kaçış Var: 55 Milyon Dolarlık Net Çıkış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) geçtiğimiz hafta yaşadığı sert düşüşle 25.000 dolar seviyesinin altına gerilemesinin ardından kurumsal yatırım fonlarında da Ripple (XRP) hariç kaçış yaşandı.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, Bitcoin ve kripto para fonlarından iki haftalık fon girişinin ardından geçtiğimiz hafta 55 milyon dolarlık çıkış yaşandığı bildirildi.

Verilere göre para çıkışının büyük bir oranı 42,3 milyon dolarla Bitcoin‘de gerçekleşirken Ethereum‘dan (ETH) 9 milyon dolarlık çıkış oldu. Short (kısa) Bitcoin fonundan ise 2,2 milyon dolar çıkış gözlemlendi.

Kurumsalların altcoin ilgisi de azalmaya gitti. Polygon (MATIC), Litecoin (LTC) ve Polkadot‘tan (DOT) sırasıyla 900 bin dolar, 600 bin dolar ve 500 bin dolar para çıkışı oldu.

Öte yandan Ripple‘a (XRP) 1,1 milyon dolar Cardano’ya (ADA) ise 100 bin dolar para girişi gerçekleşti.

Ülke bazında ise Kanada‘dan yaşanan çıkışlar dikkat çekti. Kanada’dan 36 milyon dolarlık para çıkışı yaşanırken Almanya’dan 11 milyon dolar fon çıkışı gözlemlendi.

Kurumsal Fonlarda Bir Coin Hariç Kaçış Var: 55 Milyon Dolarlık Net Çıkış! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Fonlarda Bir Coin Hariç Kaçış Var: 55 Milyon Dolarlık Net Çıkış!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!