Bir Balina Bitcoin Düşüşü ile Binance ve OKX Üzerinden Bu Coin’de Dibi Satın Alıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir balina geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda yaşanan düşüşü fırsat bilerek Ethereum’da (ETH) dibi satın aldı.

On-chain analitik platformu Lookonchain’in 21 Ağustos tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre bir balina, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ve kripto paralarda yaşanan büyük düşüşün ardından dev kripto para borsaları Binance ve OKX ‘e 67 milyon dolar yatırdı.

“0x5bA” cüzdan adresine sahip balina, söz konusu 67 milyon dolarlık transferin 10 milyon dolarını USD Coin (USDC) ve 57 milyon dolarını Tether (USDT) olarak gerçekleştirdi.

Yaşanan çöküşü fırsat bilen balina, Binance ve OKX üzerinden yaklaşık 30 milyon dolar değerinde 17.901 Ethereum (ETH) çekim işlemi gerçekleştirdi. Cüzdan sahibi daha sonra 5.126 ETH’lik kısmı kendine ait olduğu düşünülen başka bir adrese aktardı.

CoinGecko verilerine göre yaşanan düşüş ile birlikte Ethereum, 17 Ağustos tarihinde 1.823 dolar seviyelerinden %15 ‘e yakın değer kaybı yaşayarak 1.550 dolar seviyelerine gerilemişti. Daha sonra bir miktar toplarlanma yaşayan Ethereum, yazım esnasında 1.664 dolardan işlem görüyor.

Bir Balina Bitcoin Düşüşü ile Binance ve OKX Üzerinden Bu Coin’de Dibi Satın Alıyor! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Balina Bitcoin Düşüşü ile Binance ve OKX Üzerinden Bu Coin’de Dibi Satın Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!