Bloomberg Analisti: PayPal Stablecoin’i Ethereum Fiyatına Büyük Etki Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg analisti Jamie Coutts, ödeme hizmetleri devi PayPal’ın stablecoin’i PYUSD’nin Ethereum (ETH) ekosistemi için çok büyük olumlu sonuçları olabileceğini belirtti.

Bloomberg’ün kripto para piyasası analisti Jamie Coutts 10 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, PayPal’ın Ethereum ağında stalbecoin çıkarmasının fiyatta bir etkisi olmadığını söyledi. Coutts ayrıca PayPal’ın 435 milyon aktif adrese sahip olduğunu buna karşın Ethereum ve Ethereum katman-2 (L2) ağlarında ise toplamda 1 milyon adet aktif adres bulunduğunu dile getirdi.

Analist mevcut durumda PayPal’deki aktif adreslerin %1’inin dahi Ethereum ağına geçmesinin ağ ve ETH üzerinde çok büyük etkileri olacağını söyledi. Analistin verilerine göre PayPal’dan Ethereum’a olası %1’lik geçiş Ethereum aktif adres sayısını 5 katın üzerinde, tüm ağlardaki toplam aktif adres sayısını ise iki kata yakın artırabilir. PayPal’dan Ethereum ağına %1’lik geçişin stablecoin aktif adreslerindeki potansiyel artış etkisi ise 37 kata yakın olabilir.

Söz konusu aktifliğin bu yönde artması durumunda Ethereum ekosisteminin oldukça gelişeceği ve fiyatının yükseleceği düşünülüyor.

Öte yandan on-chain analitik platformu Glassnode’un analisti Checkmate, bu durumun mümkün olmayacağını Ethereum ağının veya Ethereum katman-2 ağlarının bu büyüklükte bir geçişi kaldıramayacağını dile getirdi. Checkmate, Ethereum ağının kaldırabileceğinden fazla yüklenmesi durumunda ağ üzerinde alınan işlem ücretlerinin artacağını ve kullanıcıların bu durumdan rahatsız olacağını söyledi.

Ancak Coutts, PayPal’in kripto yol haritasının muhtemelen uzun bir süre önce çizildiğini ima etti. Analist bu şirketin yol haritası kapsamında bu durumu göze almış ve çeşitli çözümler geliştirmiş veya ekosistemin ölçeklenebileceğine inanmış olabileceğini belirtir yönde ifadeler kullandı.

Bloomberg Analisti: PayPal Stablecoin’i Ethereum Fiyatına Büyük Etki Edecek! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analisti: PayPal Stablecoin’i Ethereum Fiyatına Büyük Etki Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!