Piyasanın Önde Gelen İsmi Bitcoin Hakkında Konuştu: SEC Onayı İçin İyimser!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin fenomeni ve savunucusu Anthony Pompliano, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylayacağını öne sürdü.

Kripto para piyasasının önde gelen ismi Anthony Pompliano yakın tarihte katıldığı bir CNBC yayınında SEC’nin Bitcoin spot ETF başvuruları hakkındaki olası hamleleri hakkında konuştu. Genel hatlarıyla olumlu bir tutum sergileyen Pompliano, BlackRock ve Fidelity gibi dünya devleri tarafından yapılan ETF başvurularının onay alabileceğini belirtti.

SEC’nin gelen ilk ETF başvurularını yetersiz bulmasının işaret eden yatırımcı, bu hamleyi düzenleyici kurumun sadece daha fazla netlik yönündeki talebi olarak yorumladı. SEC cephesinin henüz gelişmekte olan kripto para endüstrisinde öncü bir adım atmadan evvel durumu detaylıca anlamak istediklerini vurgularken sonucun büyük ihtimalle olumlu olacağını yineledi.

Öte yandan bu denli büyük aktörlerin spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunmasını Wall Street oyuncularının Bitcoin’e olan iştahını gösterdiğini belirten Pompliano, ETF’lerin onaylanması halinde ciddi bir para akışı olacağını savundu.

Genel perspektifte bakıldığında Bitcoin’in gelecek yıl gerçekleşecek yarılanma (halving) ve ETF başvurularının onaylanma ihtimaliyle birlikte yükselişe devam edeceğini belirten milyarder, sektöre olan inancını sürdürmeye devam ediyor.

Piyasanın Önde Gelen İsmi Bitcoin Hakkında Konuştu: SEC Onayı İçin İyimser! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasanın Önde Gelen İsmi Bitcoin Hakkında Konuştu: SEC Onayı İçin İyimser!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!