Wall Street’in Tanınan İsminden Bitcoin’in Bir Sonraki Hedefi İçin Fiyat Tahmini!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street’in tanınan ismi Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, Bitcoin (BTC) için olumlu bir fiyat tahmininde bulundu.

Bağımsız araştırma ve yatırım danışmanlığı şirketi Fairlead Strategies’in kurucusu ve analist Katie Stockton yakın tarihte katıldığı bir CNBC yayınında, Bitcoin hakkındaki pozitif görüşlerini paylaştı. Bitcoin’in 30 bin dolar bandını sağlıklı bir şekilde koruduğunu dile getiren Stockton, sıradaki hedefin 36 bin dolar olabileceğini belirtti.

Bununla birlikte hem Bitcoin hem de hisse senedi piyasasındaki volatilite endeksinde yaşanan düşüşü işaret eden kurucu, bunun yükseliş habercisi olabileceğini dile getirdi.

Stockton, Bitcoin fiyatındaki artışın beraberinde kripto para piyasasındaki hacimleri de kayda değer oranda yukarı taşıyacağını savundu.

S&P 500 ile Bitcoin arasında oluşan korelasyonunda pozitif bir tablo çizdiğine değinirken finansal piyasaların birbiriyle ilişkili doğası gereği her iki taraf içinde yükselişin sürebileceğini ifade etti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %2,4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 30.992 dolardan işlem görüyor. Bitcoin 36 bin dolar seviyesini son olarak 2022 yılının Mayıs ayında görmüştü.

Wall Street’in Tanınan İsminden Bitcoin’in Bir Sonraki Hedefi İçin Fiyat Tahmini! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street’in Tanınan İsminden Bitcoin’in Bir Sonraki Hedefi İçin Fiyat Tahmini!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!