Nexo Kurucusundan Bitcoin Yorumu: Yükselişin Devamı İçin Kritik Direnç Hangi Seviye?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kredi platformu Nexo’nun kurucusu Antoni Trenchev, Bitcoin’in (BTC) güncel durumu hakkında dikkat çeken yorumlarda bulunurken direnç seviyesini işaret etti.

Nexo kurucusu Antoni Trenchev, başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasının güncel durumunu yorumladı. Dünya devleri BlackRock ve Fidelity gibi isimler tarafından sunulan spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvuruları hakkında açıklamalarda bulunan Trenchev, Bitcoin için bir sonraki direnç seviyesinin 32 bin dolar olduğunu öne sürdü.

Kurucu her ne kadar 32 bin doları direnç olarak belirtse de bu seviyenin de yükselişi durduramayacağını ima ederek temmuz aylarının Bitcoin için genelde güzel geçtiğini hatırlattı. Trenchev yükseliş trendinin devam edebileceğini dile getirirken bunun için belirli koşulların sağlanması gerektiğini vurguladı.

Bitcoin’in halen daha makroekonomik enflasyon ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) şahin politikaları karşısında tehlike altında olduğunu savunan Trenchev, bu faktörlerin kısa vadeli psikolojik dirençler olduğunu söyledi.

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF başvurularını reddetmesi durumunda kripto para piyasasının katastrofik bir atmosfere bürünebileceğini ima etti.

SEC bu spot Bitcoin ETF’lerinden birini onaylamazsa, bu şüphesiz kripto piyasasında bir dalgalanmadan daha fazlasına neden olacaktır.

Altcoinler için durum farklı

Açıklamasında altcoin piyasasıyla Bitcoin’in fiyat hareketliliğini kıyaslamaktan geri durmayan Trenchev, işlerin o cephede daha zor olduğunu öne çıkardı. Bitcoin’in geçtiğimiz nisan ayındaki en yüksek seviyesini kırıp geçtiğini hatırlatan kurucu, altcoin piyasasının nisan seviyesinden %20 aşağıda ve 2021 zirvelerinden ise ortalama %70 aşağıda olduğunu sözlerine ekledi.

SEC tarafından Binance ve Coinbase’e açılan davalarda birçok altcoin’in menkul kıymet olarak nitelendirilmesinin bu piyasa için zorlu bir sınav olacağını kaydederken sürecin yıl sonuna kadar uzayabileceğini belirtti.

Nexo Kurucusundan Bitcoin Yorumu: Yükselişin Devamı İçin Kritik Direnç Hangi Seviye? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nexo Kurucusundan Bitcoin Yorumu: Yükselişin Devamı İçin Kritik Direnç Hangi Seviye?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!