Sam Bankman-Fried’in internet erişimi engellenmeli

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022’nin kripto sektöründe bıraktığı birçok iz bulunuyor. Her ne kadar felaketler yılı olarak nitelendirilse de sektörün gelişimi açısından birçok önemli değere ev sahipliği yapan 2022, kripto para borsaları kısmında da çürük elmaların elenmesi açısından oldukça önemli. Bu çürük elmaların başında ise şüphesiz FTX geliyor. Sadece çürümekle kalmayıp, kurtalarak yanındaki şirketlerin de bozulmasına yol açan FTX mantalitesi, Alameda Research ve diğer birçok şirketin de uygunsuz operasyonlar yürütmesine neden oldu.

Bu operasyonların arkasındaki birincil kişilerden Sam Bankman-Fried ise, davalar üzerinden yargılanmaya devam ediyor. Son olarak ABD Adalet Bakanlığı’nın talebi ile gündeme gelen Bankman-Fried, bu talebin gerçekleşmesi durumundan internete erişiminden dahi olabilir. Öyle ki ülkenin bakanlığı, Sam’e sadece tuşlu bir telefon verilmesi ve internete erişiminin engellenmesini talep etti.

ABD Adalet Bakanlığı’ndan Sam Bankman-Fried için ilginç ceza talebi

Bir dönemin en popüler ve “güçlü (gözüken)” kripto para borsalarından biri olan FTX, günümüzde kripto borsalarının ne kadar karanlık ve pis bir yüzü olabileceğinin nihai maskotu.

Hem kullanıcıların varlıklarını izinsiz bir şekilde kendi çıkarına kullanması hem de bu paralar ile arka planda birçok yan şirket üzerinden yasadışı işlem ve manipülasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi, borsaların dışarıdan nasıl gözükürse gözüksün sorgulanması gerektiğini gözler önüne serdi.

Düzenleyicilerin gözünde ise sektörel bir iz bırakan bu skandal, diğer masun şirketleri de bir o kadar kötü etkilemiş durumda.

Son olarak davadan elde edilen bilgilere göre Sam Bankman-Fried’in FTX ile arasındaki bağlantılar sebebiyle internete erişiminin kesilmesi talep ediliyor. Bir ABD Adalet Bakanlığı sözcüsünün verdği bilgilere göre Sam’a sadece tuşlu bir telefon verilmesi gerekiyor. 

Bu talebin kabul görmesi durumunda, hayatının yıldızını internet ile kazanan Sam Bankman-Fried, tuşlu bir telefon ile internet dünyasından tamamen men edilecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried’in internet erişimi engellenmeli
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!