Coinbase, Prime müşterileri için yeni limana yelken açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründeki rekabet gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir tarafta düzenleyiciler borsalar üzerindeki baskısını artırırken, diğer taraftan borsalar zorlu piyasa koşullarında sert bir rekabet ile iç içe.

Bu noktada ABD merkezli kripto para borsası Coinbase de yeni ürün ve tanıtımları ile bu rekabette yer almak için aktif olarak çalışan borsalar arasında yer alıyor. 

2012 yılında kurulan borsa kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi kripto para birimlerini satın almalarına, satmalarına ve takas etmelerine olanak tanıyor. Borsa ek olarak Coinbase Prime ürünü aracılığıyla ise profesyonel yatırımcılar için daha gelişmiş araçlar ve hizmetler paketi sunuyor.

Son olarak ortaya çıkan yeni haberlere göre ise Coinbase, Prime müşterilerine Silvergate’in mali sıkıntı içinde olabileceği haberlerinin ortasında Signature Bank yerine Signature Bank’ı kullanmalarını tavsiye ediyor. 

Coinbase, Prime müşterileri için yeni banka öneriyor

Coinbase, Prime müşterilerine ilginç bir şekilde Signature bankasını kullanmalarını öneren bir mesaj gönderdi. Şirket, müşterilere gönderdiği bir mesajda, şu ifadelere yer verdi:

“Coinbase Prime, USD bankacılık ortaklarımızda değişiklik yapmayı seçti. Signature Bank’ı kullanarak, hemen geçerli olmak üzere, fiat para çekme ve para yatırma işlemlerini kolaylaştırıyoruz.”

Bu mesaj ile birlikte farklı bir banka hizmetine geçen borsa, operasyonlarında da bir takım değişiklikliğe gitmiş durumda.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, Prime müşterileri için yeni limana yelken açtı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!