Binance saklama kolu Ceffu, Singapur’da lisans başvurusunda bulunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in Singapur’daki kripto lisanslama planlarını yeniden canlandırmaya çalıştığına ilişkin çeşitli haberlerin ortasında, lisans alma rekorunu kırmaya devam ediyor. Binance Cointelegraph’a verdiği demeçte, bağımsız kurumsal saklama kolu Ceffu’nun, Singapur Merkez Bankası, başvuruları açtığında kurumsal bir kripto saklama lisansı için başvuracağını söyledi.

Binance, Singapur’da lisans için sıraya giriyor

Bilindiği üzere Singapur, esnek vergi politikaları, çeşitli teknoloji yeteneklerine erişimi ve şirketlerin Asya saat dilimlerinde bölgede sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak tanıyan elverişli konumu sayesinde kripto işletmeleri için bir merkez olarak kendini kanıtlamış durumda.

Singapur Para Otoritesi’nin (MAS), Ödeme Hizmetleri Yasası’ndaki ilgili değişikliklerin ardından kurumlar için kripto saklama lisanslarını açması bekleniyor. Cointelegraph ise Singapur kripto piyasası ve kurumsal müşterilere kripto saklama hizmetleri sunmaya yönelik yaklaşan planları hakkında bilgi almak için Ceffu’ya ulaştı.

İlginizi çekebilir: Binance CEO’sundan Forbes’a yanıt: “Borsaların işleyişini bilmiyorlar”

Ceffu’nun başkan yardımcısı Athena Yu, Cointelegraph’a verdiği demeçte Singapur’un inovasyon, iyi kurumsal yönetim ve güçlü bir düzenleyici çerçeve konusunda bir üne sahip olduğunu söyledi. Yu konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

“Ceffu Singapur’daki faaliyetlerini özellikle kurumsal yatırımcılara saklama hizmetleri sunmak üzere başlattı. Ödeme Hizmetleri Yasası’ndaki ilgili değişiklikler yürürlüğe girdiğinde ve saklama lisansı başvurusu açıldığında, Ceffu MAS’a resmi başvurusunu yapacak.”

Bilindiği üzere Binance, saklama kolunu Kasım 2022’de Singapur’da kurumsal saklama hizmetlerini başlatan “Ceffu” olarak yeniden markalaştırdı. Borsa, yeniden markalaşan kripto saklama kuruluşuyla olan mali ilişkisine dair ise bir detay vermedi.

Binance Custody is now Ceffu.

After more than a year of operation, we’ve rebranded to better reflect the breadth of our institutional custody and liquidity solutions.

Learn more ➡️ https://t.co/PVrygNZ8ZV pic.twitter.com/CWTpoS85Z1

— Ceffu (@CeffuGlobal) February 9, 2023

Öte yandan Binance, Aralık 2021’de kripto lisans başvurusunu geri çekmişti ve Şubat 2022’ye kadar ülkedeki tüm operasyonlarını sonlandırmıştı. O zamanlarda kripto borsası, Singapur’da düzenlenmiş bir borsaya zaten yatırım yaptığı ve ikinci bir lisans için başvurmanın “gereksiz” olduğu için lisansını geri çektiğine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance saklama kolu Ceffu, Singapur’da lisans başvurusunda bulunacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!