Coinbase, kripto yanlısı politikayı güçlendirmek için bir kampanya başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, ülkede kripto yanlısı politikayı ilerletmek için bir kampanya başlattı.

Borsa, ABD’nin her yerinde kripto para benimsemesini artırmak için çalışmalarına hız veriyor.

Coinbase, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kripto topluluğunu büyütmek ve sesini duyurmak için “Crypto435” kampanyasının başlatıldığını duyurdu. Şirket, online olarak imza toplayacak.

1/ It’s time to advance pro-crypto policy in all 435 Congressional Districts across the U.S.

Introducing #Crypto435, our campaign to grow the crypto advocacy community and share tools and resources to make your voice heard.

Become an advocate today 👇 https://t.co/TPJhtoP9eC

— Coinbase (@coinbase) February 28, 2023

Coinbase, başlatmış olduğu bu kampanya ile hem yatırımcıların hem de şirketlerin nasıl kripto para alıp satabileceklerini anlatmayı hedeflerken aynı zamanda regülatörleri de etkilemeyi planlıyor. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kripto ve web3’ün potansiyeline inanıyorsanız şimdi regülatörler ve vekiller nezdinde sesinizi duyurmanızın zamanı geldi.

Kripto topluluğu önemli bir dönüm noktasına ulaştı. DC’de ve ülke genelinde hem vekiller hem de regülatörler tarafından alınan kararlar, kripto para meydana getirme, satın alma, satma ve kullanma şeklimizin geleceğini etkileyecektir. 

Kripto ve web3 sektöründe ilerlemeyi sağlamak ve ekonomik özgürlüğü artırma misyonumuzda ilerleme sağlayabilmemiz için düşünceli bir biçimde politika oluşturmaya ve akıllıca dizayn edilmiş düzenleyici çerçeveye ihtiyacımız var

Coinbase, Crypto435 topluluğuna ve kendi yerel bölgelerinde yer alan politikacılarla nasıl iletişime geçileceğini ve bu politikacıların kripto ile ilgili düşünceleri ve DC’de sesinizi duyurabilmeniz için çeşitli ipuçları ve daha fazlası hakkında bilgi sağlayacak.

Kriptoyu seviyorsanız ve başarabileceklerimizi görmek istiyorsanız, kriptoyu ve web3’ü önümüzdeki yıllarda etkileyecek politikaları ve regülasyonları şekillendirmek için bize katılın”

Coinbase’in açıklaması, SEC’in baskısının büyük ölçüde arttığı bir dönemde geldi. Regülatör, Coinbase’in rakibi olan Kraken’in staking programını sonlandırmasını emretti ve borsa 30 milyon dolarlık ceza ödemeyi kabul etti. 

Son olarak SEC, kripto aracı platformu Robinhood’a kripto faaliyetleri sebebiyle bir mahkeme celbi gönderdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, kripto yanlısı politikayı güçlendirmek için bir kampanya başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!