Alchemy Pay, Endonezya Merkez Bankası’ndan lisans aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alchemy Pay, yerel fintech Berkah Digital Pembayaran ile işbirliği içinde havale ve fon transferlerini gerçekleştirmek için Endonezya Merkez Bankası’ndan lisans aldı. 

Alchemy Pay, Asya’daki faaliyetlerini genişletiyor

Haberi 27 Şubat’ta duyuran Alchemy Pay, Endonezya Bankası’nın lisansları Alchemy Pay ve Berkah Digital’in platformu BDPay’e ortaklaşa verdiğini ve firmaların daha iyi ödeme yöntemleri sunmalarına ve ilgili işletme maliyetlerini azaltmalarına olanak sağladığını belirtti. 

İtibari para biriminden kripto paraya ödeme sağlayıcısı olan Alchemy Pay, Endonezya’da yeni ve önemli bir düzenleyici onay alarak Asya’daki hizmetlerini genişletiyor.

Exciting news! #AlchemyPay and @mybdpay have jointly received license from the Central Bank of Indonesia to operate remittances and fund transfers.
Read more at: https://t.co/FFkC5Jvv2Y$ACH

— Alchemy Pay|$ACH: Fiat-Crypto Payment Gateway (@AlchemyPay) February 27, 2023

Endonezya Merkez Bankası’nın resmî web sitesindeki verilere göre Berkah Digital, üçüncü lisans kategorisi altında bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olarak listelenmiş olduğu belirtiliyor. Şirket esas olarak bireysel ve kurumsal müşterilere yerel ve sınır ötesi havale hizmetleri sunan BDPay platformuyla tanınıyor. Platform, ayrıca müşteri bordro hizmetleri ve banka uygulama programlama arayüzleri (API) aracılığıyla transferler sunarak kullanıcıların Endonezya’daki 136 bankaya transfer yapmasına olanak tanıyor. 

Öte yandan Alchemy Pay’in kripto para bağlantısı Mastercard, Visa, Google Pay, Apple Pay ve BDPay gibi diğer bazı bölgesel mobil cüzdanlar aracılığıyla yapılan ödemeleri destekliyor. Ayrıca, platformun şu anda 173 ülkede faaliyet gösterdiği belirtildi. 

İlginizi çekebilir: Immersve-Mastercard ortaklığı kripto ödemelerini metaverse’e taşıyor

2018 yılında Singapur’da kurulan Alchemy Pay, Binance borsası gibi dev kripto şirketleriyle kurduğu ortaklıklarla tanınan büyük bir küresel kripto-fiat ödeme platformu olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, aynı zamanda Ethereum blokzincirinde çıkarılan kendi hizmet tokenı Alchemy Pay’i (ACH) kullanıyor. ACH, Alchemy Pay ağının önemli bir parçası olarak görülüyor. Buna ek olarak ACH, işlem ücretleri ve ağ ödülleri gibi diğer süreçleri de sağlıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Alchemy Pay, Endonezya Merkez Bankası’ndan lisans aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!