Yargıç, SBF’nin kefalet ücretini ödeyen kişilerin isimlerinin açıklanmasına izin verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yargıç, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’ın kefalet ücretini ödeyen kişilerin isminin açıklanmasına izin verdi.

Mahkeme belgelerine göre, kefalet ücretini finanse eden isimler arasında, SBF’nin ebeveynleri haricinde Stanford Üniversitesi araştırma bilimcisi Andreas Paepcke ve Standford Hukuk Fakültesi’nin eski dekanı Larry Kramer yer alıyor. Bu iki isim, 250 milyon dolarlık tahvili kefil olarak imzalamış durumda.

Federal yargıç, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın 250 milyon dolarlık kefalet ücreti için kefil olan kişilerin kimliklerinin kamuoyuna açıklanmasına izin verdi.

15 Şubat’ta yayımlanan mahkeme belgeleri, daha önce isimleri açıklanmayan iki kişinin Stanford Üniversitesi’nde kıdemli araştırma bilimcisi Andreas Paepcke ve Stanford Hukuk Fakültesi’nin eski dekanı Larry Kramer olduğunu ortaya koydu. İkili, 25 Ocak’ta sırasıyla 200.000 dolar ve 500.000 karşılığında kefalet anlaşmasını imzaladı.

Sekiz büyük haber kuruluşu Yargıç Lewis Kaplan’a 12 Ocak’ta bir mektup kaleme alarak mahkemeden, “SBF’ye mali destek sağlayan” iki kişinin isimlerinin kamuoyuna açıklanmasını talep etti. Bunu yaparken kamu çıkarı öne sürüldü. Yargıç, ilk etapta dilekçeyi kabul etse de SBF’nin hukuk ekibinin itiraz etmesine izin vermek için kefillerin kimliklerinin açıklanmasını 7 Şubat’a kadar erteledi. SBF’nin avukatları temyize gitme niyetlerini açıklayınca bu defa da bu tarih 14 Şubat’a uzatıldı.

SBF’nin ebeveynleri Joseph Bankman ve Barbara Fried, Aralık ayında oğullarının 250 milyon dolarlık anlaşmasını imzalayan diğer iki taraftı. SBF’nin kefalet koşulları, onun ailesinin Kaliforniya’daki evinde hapis kalmasını sağladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yargıç, SBF’nin kefalet ücretini ödeyen kişilerin isimlerinin açıklanmasına izin verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!