Ya Bitcoin Ya Biz Diyen ABD’ye El Salvador’dan Bitcoin Elçiliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyada Bitcoin’i yasallaştıran ilk ülke olan El Salvador, Teksas hükümeti ile yeni bir iş birliği yaparak ABD’de “Bitcoin Elçiliği” açmayı planlıyor.

Geçtiğimiz 2021 yılında Bitcoin’i tüm ülkede yasallaştırarak dünyada bir ilke imza atan El Salvador, Teksas hükümeti ile yeni kurduğu ortaklık ile ABD‘de Bitcoin’in benimsenmesine yönelik çalışmalar yapmayı planlıyor.

Gerçekleşen görüşmeye dair detaylar El Salvador’un ABD Büyükelçisi Milena Mayorga‘nın resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyuruldu.

Duyuruda Mayorga gerçekleştirdikleri görüşmede dünyanın ikinci Bitcoin elçiliğini ve potansiyel geliştirilebilecek projeleri tartıştıklarını belirtti.

Halihazırda kripto yanlısı yasaları bulunan Teksas, milletvekilleri tarafından blokzincir teknolojisinin desteklenmesine yönelik yasa tasarısı talebinin konuşulduğu bir dönemde, hükümetin El Salvador’un Bitcoin elçiliğine yönelik adım atması Teksas’ın kripto para ve blokzincir teknolojileri konusunda pozitif adımlar atmaya devam ettiğini gösteriyor.

El Salvador Bitcoin’i 2021 yılında ilk yasallaştırdığında, IMF ve ABD‘den sert tepki almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ya Bitcoin Ya Biz Diyen ABD’ye El Salvador’dan Bitcoin Elçiliği
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!