Savcılar, SBF’nin Super Bowl izlemek için VPN kullanması hakkında konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’in eski CEO’sunu temsil eden avukatlar ve ABD’li savcılar, SBF’nin VPN kullanımı konusunu değerlendirdi. 

SBF’nin aleyhindeki ceza davasının arkasında yer alan savcılar, SBF’nin özel ağ ve VPN kullanmasının yasal sonuçlarını değerlendirme amacıyla ek süre talep etti.

ABD Savcısı Damian Williams, ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne 13 Şubat’ta yaptığı bir dosyalamada, Adalet Bakanlığı’nın 29 Ocak ve 12 Şubat’ta SBF’nin internete girdiğini ortaya çıkardığını belirtti. İkinci tarih Super Bowl’un olduğu gündü.

Williams’a göre hükümet, SBF’nin VPN kullanmasının endişere yol açtığına inanıyor.

Dosyalamada şu ifadeler yer aldı:

“Bir VPN, güvenli ve şifreli bir bağlantı aracılığıyla tespit edilmeden veri aktarımlarına izin verir ve bu, karanlık ağa erişmenin daha güvenli ve gizli bir yöntemidir. 

Savunma, sanığın VPN’i herhangi bir uygunsuz amaç için kullanmadığını ileri sürüyor ve konuyla ilgili olarak hükümet ile görüşme fırsatını istediğini belirtti”

SBF’yi temsil eden hukuk firması Cohen & Gresser’den Mark Cohen’e göre, FTX eski CEO’su VPN’i Super Bowl da dahil olmak üzere çeşitli spor yayınlarını izlemek için kullandı. Cohen, avukatlar arasındaki problemler çözülene kadar SBF’nin VPN kullanmayacağını söyledi.

“29 Ocak 2023’te AFC ve NFC maçlarını, 12 Şubat’ta ise Super Bowl’u izledi. Bir VPN’in bu şekilde kullanılması, hükümetin mektubunda dile getirilen endişelerin hiçbirisini içermemektedir”

Mahkeme belgesi, SBF’nin hukuk ekibinin, FTX’in eski CEO’sunun VPN kullanımının kefaletinin bir koşulu olarak dahil edilip edilmeyeceğini tartıştığını öne sürdü. Savcılar, SBF’nin tutuklanmasından bu yana mahkemeden SBF’nin belirli mesajlaşma uygulamalarını kullanmasını kısıtlamasını ve FTX ile Alameda Rearch’ün eski veye yeni çalışanlarıyla iletişim kurmasının yasaklanmasını talep etti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Savcılar, SBF’nin Super Bowl izlemek için VPN kullanması hakkında konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!