Paxos BUSD’nin Menkul Kıymet Olduğu Yönünde SEC ile Aynı Görüşte Değil

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance USD (BUSD) ihraççısı Paxos, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) menkul kıymet tanımına “kategorik olarak” katılmadığını açıkladı.

Paxos tarafından pazartesi günü yapılan basın açıklamasında, SEC tarafından öne sürülen ve Binance USD’yi (BUSD) zan altında bırakan menkul kıymet nitelendirmesine karşı çıkıldı. Şirket, SEC’nin tanımlamasıyla kategorik olarak aynı fikirde olmadığını çünkü BUSD’nin federal menkul kıymetler yasaları kapsamında bir menkul kıymet olmadığını öne sürdü.

Ayrıca BUSD’nin her zaman 1:1 oranında dolar cinsinden rezervlerle desteklendiğini ve iflastan uzak hesaplarda tutulduğunu iddia etti. Başlatılan bu soruşturmalar karşısında memnuniyetsizliğini dile getiren Paxos, gerekirse şiddetle dava açmaya hazır olduklarını belirtti.

Ayrıca Paxos tarafından yapılan basın açıklamasında, Wells Bildiriminin özellikle BUSD ile ilgili olduğunu ve şirketin başka herhangi bir hizmetiyle ilgili olmadığını vurgulandı.

Ortaya çıkan son bilgilere göre Circle şirketi tarafından yapılan şikayetin ardından New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) radarına giren stablecoin ihraççısı Paxos, BUSD üretiminin durdurulacağını bildirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paxos BUSD’nin Menkul Kıymet Olduğu Yönünde SEC ile Aynı Görüşte Değil
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!