Binance Yeni Rezerv Kanıtı Sistemine Shiba Inu Dahil 4 Altcoin Ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, rezerv kanıtı sisteminde bulunan doğrulanabilir varlıkları arasına Shiba Inu (SHIB) dahil dört yeni token ekledi.

Binance 10 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı duyuruda, rezerv kanıtı hareketi kapsamında Shiba Inu (SHIB), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ) ve Solana’nın da (SOL) olmak üzere kripto para kullanıcıları arasında oldukça popüler olan dört yeni varlığı da doğrulanabilir varlıklar arasına ekledi.

Eklenen son dört token ile beraber Binance üzerindeki doğrulanabilir varlık sayısı 13’e çıktı. Güncelleme ile birlikte Binance üzerinden doğrulanabilir varlıklar: Tether (USDT), Binance USD (BUSD), BNB (BNB), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Solana (SOL), Chainlink (LINK), Chiliz (CHZ), Polkadot (DOT) ve Shiba Inu (SHIB) olarak açıklandı.

Öte yandan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Binance’in rezerv kanıtı sistemine (PoR), sıfır bilgi kanıtı sistemini (zk-SNARK) entegre ettiklerini duyurdu.

LİNK

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Yeni Rezerv Kanıtı Sistemine Shiba Inu Dahil 4 Altcoin Ekledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!