ConsenSys, Uniswap’in BNB Chain’de yer alması için oy kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Talliy’nin verilerine göre MetaMask cüzdanının arkasındaki geliştirici ConsenSys, merkeziyetsiz borsa Uniswap’in v3 protokolünün BNB Chain üzerinde konuşlandırılmasını sağlayacak teklif için oy kullandı.

Kullanılan oyların 7,03 milyonu olumlu yanıt verdi. 

Oylar, ConsenSys’in sahip olduğu ve kabaca 47,5 milyon dolar değerindeki UNI token’ı sayısına göre belirlenir. Yazı kaleme alındığı sırada katılımcıların %77,56’sı lehte oy kullanırken, %22,07’si ise bu teklife karşı oy kullandı. Oylama süreci 10 Şubat tarihinde sona erecek.

Cointelegraph’ın daha önce bildirdiği gibi risk sermayesi şirkeri Andreessen Horowitz, teklife karşı oy kullandı. 55 milyon UNI token’ına sahip olan şirket, wormhole ve  birlikte çalışabilirlik protokolü olan LayerZero kullanımını desteklemesi sebebiyle 15 milyon UNI oyu verdi. LayerZero Labs, a16z’nin portföyünün bir parçası ve Mart ayında 1 milyar dolarlık bir değerleme ile 135 milyon dolarlık fon topladı.

Wormhole, Ocak 2022’de 321 milyon dolarlık Wrapped Ether (wETH) kaybıyla sonuçlanan büyük bir istismar yaşadı. O günden beri Wormhole, 19 doğrulayıcı ile birlikte güvence altına alındı. Ek olarak önde gelen firmalar tarafından 25’ün üzerinde denetlendi ve tüm güvenlik değerlendirmelerinden başarılı bir biçimde geçti.

A16z tarafından kullanılan oylar, %7’den az seçmen katılımı nedeniyle kripto topluluğu içerisinde tartışmalara neden oldu. Sonuç olarak a16z, dolaşımdaki 762 milyon UNI’den yalnızca 15 UNI ile oylamayı ortansızı bir şekilde etkilemeyi başardı. Eleştirmenler, bu tür önlemlerin oylama güçlerini VC’ler üzerinde yoğunlaştırdığını ve Uniswap’in merkeziyetsiz doğasını bozduğunu öne sürdü. 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ConsenSys, Uniswap’in BNB Chain’de yer alması için oy kullandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!