Binance’ten Büyük Plan: Sektörde Güven İnşa Etmeye Çalışacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto para sektöründe kaybedilen güveni yeniden inşa edebilmek için yeni bir konsorsiyum kurmayı planlıyor.

Basında konu hakkında bilgi sahibi kaynaklara dayandırılan çıkan haberlere göre Binance, hem sektörde yeniden güven inşa edebilmek hem de ülkelerin kripto paralar için yapacağı regülasyon çalışmalarında aktif bir rol oynayabilmek için birkaç kripto şirketinin yer alacağı bir konsorsiyum kurmak istiyor.

Birkaç kuruluşun konsorsiyuma katılmayı şimdiden onayladığı, bunların içinde kripto para projelerinin, borsalarının ve blockchain analiz firmalarının olduğu söyleniyor. Ancak bu kuruluşların isimleri hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Binance, basında çıkan bu haberler ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Bu konsorsiyumun Binance tarafından kurulsa da Binance tarafından yönetilmeyeceği, bunun yerine “mümkün olduğu kadar merkeziyetsiz bir şekilde” yönetileceği bildiriliyor.

Konsorsiyumun başlıca amaçlarından biri dünya genelindeki regülatörler ile iş birliği yapmak, onlara kripto para sektöründeki yasa dışı faktörlerle ne şekillerde mücadele edildiğini göstermek olacak.

Konsorsiyumun bir diğer amacının da “sektördeki eksiklikleri ve kötü davranışları ortaya çıkarmayı sağlayacak bir mekanizma” oluşturmak olduğu söyleniyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’ten Büyük Plan: Sektörde Güven İnşa Etmeye Çalışacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!