Dosya Paylaşım Hizmeti WeTransfer’den Blockchain Platformu ile NFT Ortaklığı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler dosya aktarım hizmet sağlayıcısı WeTransfer, blokzincir sağlayıcısı Minima ile kurduğu ortaklık NFT piyasasına adım atmaya hazırlanıyor.

Minima resmi web sitesinde yapılan açıklamada WeTransfer ile mobil NFT teknolojisi konusunda önemli bir anlaşma sağlandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada projenin şu anda test ağı aşamasında olduğuna ve mart ayında 180 ülkede hayata geçeceğine yer verildi. Bu yeni hizmet sayesinde NFT’ler güvenli bir eşler arası ağ (peer to peer network) aracılığıyla sunulacak ve üçüncü taraf aracılar olmadan bir NFT’nin kişiden kişiye aktarılmasına izin verecek.

Mobil kullanım için NFT optimizasyonu sağlayan Minima’nın CEO’su Hugo Feiler konuyla ilgili açıklamasında yapılan iş birliği ve NFT teknolojisi hakkında şu ifadelere yer verdi:

Bu ortaklık NFT teknolojisinin pratik kullanımını keşfedecek bu yenilikçi dijital aracın daha geniş çapta benimsenme potansiyelini göstermek için bir test örneği olacak. Bu sayede içerik üreticileri dijital varlıklarını paylaşma ve verimli bir şekilde gelir toplama konusunda yapıcı bir alternatife sahip olacak.

Öte yandan kullanıcıların söz konusu hizmeti kullanabilmeleri için bir Minima düğümü (node) çalıştırmaları gerekecek. Ağın bağımsızlığını sağlamak amacıyla ücretsiz şekilde Minima düğümü çalıştıran herkes ağda paylaşmak üzere kendi varlıklarını yaratabilecek ve ayrıca içerik üreticileri için telif ödemelerinin toplamasına olanak tanıyacak.

Son zamanlarda popülerlik kazanan “free mint” projelerine ve NFT içerik üreticiliğine olanak sağlayacak alternatif bir pazar yeri arayışından kaynaklanmış olabilecek bu proje, büyük şirketlerin NFT konusunda attığı son adımlardan biri şeklinde yorumlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dosya Paylaşım Hizmeti WeTransfer’den Blockchain Platformu ile NFT Ortaklığı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!