İngiltere’nin Yeni Kripto Para Adımına Binance ve CZ’den Destek Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık Maliye Bakanlığı’nin, kripto para sektörünün birçok alanını kapsayan yeni regülasyonlar yayınlayarak kamuoyundan geri bildirim talep etmesi üzerine Binance ve CEO Changpeng Zhao’dan (CZ) İngiltere’ye destek geldi.

Birleşik Krallık Maliye Bakanlığı tarafından 1 Şubat tarihinde yayınlanan resmi belgede, algoritmik stablecoinler, stablecoinler, Non-Fungible Tokenlar (NFT), ve token halka arzlarına (ICO) dair kapsamlı bir alan için yeni regülasyon taslağı yayınladı ve sektördeki paydaşlardan geri dönüş istedi.

Belgede kripto para borsalarına faaliyet alanlarında daha çok sorumluluk yükleneceği belirtilirken aynı zamanda daha öncesinde FCA lisansı almış olan kurumların da yeni regülasyona uygun bir şekilde tekrar lisans alması zorunlu kılınıyor.

Hazine Sekreteri Andrew Griffith yaptığı bir basın açıklamasında, ekonomiyi büyütme ve teknolojik değişim ve yeniliği sağlama konusunda taahhütlerine sadık kalacaklarını ancak kripto varlık teknolojisinde tüketici korumasını da göz ardı edemeyeceklerini dile getirdi.

Öte yandan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), İngiltere’nin konu hakkında attığı adımı desteklediğini belirterek yetkilileri kutladı. Ayrıca regülasyonların Finansal İstikrar Kurulu’nun (FSB) görüşlerine uygun olmasını umduğunu da belirtti. 

Binance ise konu hakkında resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, istikrarlı bir düzenleyici ortamın yeniliği desteklemeye yardımcı olduğunu vurgulayarak kararın arkasında durduklarını bildirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İngiltere’nin Yeni Kripto Para Adımına Binance ve CZ’den Destek Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!