FTX mağdurları, SBF’nin yakınları için mahkeme celbi talep etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX mağdurları, Sam Bankman-Fried’ın yakınlarından devam eden soruşturma için bilgi ve belge toplanması için mahkeme celbi talep etti.

İflas süreci devam ederken, FTX ve etkilenen taraflar, SBF’nin yakın akrabalarından bilgi ve belge alabilmek için mahkeme celbi talep etti.

ABD İflas Mahkemesi’ne gönderilen bir dilekçe, FTX kurucusunun kardeş ve annesi Gabriel Bankman-Fried ve Barbara Fried gibi kişilerden önemli bilgiler elde etmeyi amaçlıyor. 

Yapılan dosyalamaya göre FTX ve alacaklıları, şirkete ve yatırımcılara ait emlak varlıklarının peşinde düşüyor. Bununla birlikte SBF’nin tüm yakın çevresi bilgi taleplerine yanıt vermiş değil. Belgelere göre FTX Trading’in COO’su Zhe Wang ve SBF’nin babası Joseph Bankman, bilgi paylaşımı konusunda iş birliği yapmayı kabul eden tek taraf konumunda. 

FTX ve alacaklıları, varlıkları bulup güvence altına almayı amaçlıyor. Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği üzere FTX yönetiminin oldukça zayıf kontrolleri bulunmaktaydı. 

Dosyalama, Sam Bankman-Fried’ı da hedef aldı. Eski CEO’sunun Twitter’da müşterilere yardım etme sözü verdiği ifade edildi.

“Bu açıklamalara rağmen Sam Bankman-Fried, isteklere gönüllü bir biçimde yanıt vermedi ve taleplere uymadı. Sonuç olarak bir mahkeme celbi gereklidir”

FTX borsasının eski CTO’su Gary Wang ve Alameda Research CEO’su Caroline Ellison, bilgi taleplerini reddederken, Barbara Fried ise talepleri tamamen görmezden geldi.

Bu mahkeme celbinin talep edilmesinin en önemli sebebi, emlak varlıklarının kurtarılmasını sağlamaktır. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX mağdurları, SBF’nin yakınları için mahkeme celbi talep etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!