Elizabeth Warren, çözüm için SEC’i işaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD senatörü Elizabeth Warren, “Kripto Mücadelesiyle Yüzleşmek” isimli bir etkinlikle kriptolar için daha sert regülasyonlar talep etti.

Warren, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında çözümün SEC ile başladığını ifade etti. 

“SEC’in şu anda karşı karşıya olduğumuz şeylerle mücadele etmek konusunda son derece uzun bir geçmişi var”

Gerçekleştirilen etkinlikte, Washington DC’nin en önemli kripto eleştirmenleri yer aldı. Bu eleştirmenler arasında hukukçulardan politikacılara kadar birçok farklı isim yer aldı.

Amerikan Üniversitesi’nde hukuk profesörü olarak görev alan Hilary Allen, kripto paraların yasaklanmasını istediğini dile getirdi.

SEC’in kripto sektörüne karşı duruşu, etkinlikte önemli gündem maddelerinden birisi olarak öne çıktı. American Economic Liberties Project’in araştırma direktörü olarak görev yapan Matt Soller, SEC başkanı Gensler ile ilgili şunları söyledi:

“Sektörde yaşananlardan ötürü sorumluyu Gensler gibi göstermeye çalışan bir karalama kampanyası yürütülüyor”

Gensler’in kripto para borsası FTX konusundaki eylemsizliği, FTX’in çöküşünün ardından büyük bir tartışma konusu haline geldi. Ancak etkinlikte yer alan katılımcılar, Gensler’in yanında yer aldı. Elizabeth Warren, Gary Gensler’in işi bitirmek için doğru bir lider olduğunu dile getirdi.

Etkinlikte ayrıca, Fed tarafından gerçek zamanlı bir ödeme sisteminin devre alması gerektiği ifade edildi. Katılımcılıar bu hareketle, kripto sektörünün hızlı işlem vaadini baltalamayı amaçlıyor.

Hukuk profesörü Saule Omarova, FedNow isimli yeni projenin, piyasanın ihtiyacı olan hızlı işlemleri kullanıma sunacağını ve böylelikle kripto paraların kullanımına yönelik iddiaları ortadan kaldıracağını belirtti. 

Etkinlikte yer alan birçok isim, FedNow’un mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürülmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elizabeth Warren, çözüm için SEC’i işaret etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!