Binance’den Bu Altcoin İçin Önemli Açıklama: Token Dönüşümü Tamamlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeniden markalaşan Mainframe (MFT) projesinin token dönüşümünü tamamladığını duyurdu.

Binance tarafından 12 Ocak Perşembe günü yapılan resmi duyuruya göre Mainframe‘ın projesinin Hifi Finance’e (HIFI) dönüşümü kapsamında yeniden markalaşma, adlandırma ve token dönüşümü tamamlandı.

Yapılan açıklamaya göre kullanıcılarda bulunan 1 MFT=0,01 HIFI olarak dönüştürüldü. Ayrıca MFT yatırma ve çekme işlemleri kapatılırken HIFI yatırma ve çekme işlemleri aktif edildi.

Bir borç verme protokolü olarak çalışan Hifi Finance’ın Binance’te HIFI/USDT ve HIFI/ETH olmak üzere iki işlem çifti bulunuyor. Binance, HIFI’a yatırım yapmak isteyen kullanıcılara Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) paritelerinde ticaret imkanı sunuyor.

Dönüşümün tamamlanması ile birlikte bugün işleme açıldığı görünen HIFI, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,495 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Bu Altcoin İçin Önemli Açıklama: Token Dönüşümü Tamamlandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!