Wyre, kullanıcılara %90’a kadar para çekme limiti koydu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ödeme platformu Wyre, iki eski çalışanın platformun kapanma olasılığına işaret ettiği iddialarından sadece birkaç gün sonra kullanıcıların varlıklarının yüzde 90’ını nakde çevirmelerini sınırlamak için para çekme politikasını değiştirdi.

Wyre, 7 Ocak 2023’te topluluğun çıkarlarını en iyi şekilde korumayı öne sürerek platformuna bir para çekme limiti koydu. Şirket, söz konusu politika değişikliğinden sonra uzayan ayı piyasasını atlatmak için stratejik yolları araştırırken, Wyre kullanıcıları artık kripto fonlarının yüzde 90’a kadarını çekebiliyor.

We are modifying our withdrawal policy. While customers will continue to be able to withdraw their funds, at this time, we are limiting withdrawals to no more than 90% of the funds currently in each customer account, subject to current daily limits.

— Wyre (@sendwyre) January 7, 2023

Şirket ayrıca Wyre’nin baş risk yöneticisi ve uyum sorumlusu Yanni Giannaros’u geçici CEO olarak atadı. Platform yeni işlevsel stratejiler gerektirdiği için, Wyre kullanıcıları da günlük para çekme limitlerinde değişikliklere tabi olacak.

İlginizi Çekebilir: Borsalardaki nakit çıkışları son yedi ayın en düşük seviyesine ulaştı!

Wyre’nin çöktüğünü öne süren haberler ise, şirketin kripto cüzdanı MetaMask ile ortaklığının sona ermesiyle sonuçlandı.

MetaMask, 5 Ocak’ta kullanıcıların doğrudan dijital cüzdandan kripto para birimleri satın almalarına olanak tanıyan mobil toplayıcısından Wyre’nin kaldırıldığını duyurdu.

Kripto cüzdanı, kullanıcılardan Wyre’ı mobil toplayıcıda kullanmamalarını isteyerek, “Şu anda uzantı kaldırma üzerinde çalışıyoruz ve sabrınız için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wyre, kullanıcılara %90’a kadar para çekme limiti koydu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!