Ark Invest Eski Yetkilisinden Solana’ya Destek: Bu Fiyattan Almayan Pişman Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım şirketi Ark Invest’in eski yöneticisi Chris Burniske, her geçen gün daha fazla değer kaybeden Solana (SOL) ağını desteklemeye hazır olduğunu ve bu fiyatların yatırım için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Chris Burniske Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Solana ağını desteklemek için her türlü adımı atmaya hazır olduğunu ifade etti. Burniske, Solana’nın her ne kadar FTX çöküşünden ciddi şekilde yara almış olsa da arkasında çalışan ekibin ve ağın kendisinin daha fazla değeri hak ettiğini vurguladı.

Vitalik Buterin tarafından yakın tarihte paylaşılan bir gönderiyi desteklediğini belirten Burniske, daha önce konu hakkında Buterin’in kendisine soru sormasının üzerine özel bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Burniske, özellikle Solana geliştiricilerinin kabiliyetlerine değinirken projenin arkasındaki ekibin “donanım bağımlıları” ve kendini bu ekosisteme adamış akıllı meraklılardan oluştuğunu vurguladı. Burniske’ye göre SOL fiyatı düşse bile bu ekip halen daha aktif bir şekilde ağı güvende tutmak ve çalışır kılmak için faaliyetlerine devam ediyor. Burniske, bu emeğin değer görmeyi hak ettiğini düşünüyor.

İşin özünde sağlıklı bir şekilde çalışan bu ağa olan desteğini her anlamda ortaya koyacağını belirten Burniske, 10 doların altındaki her fiyatın yatırım için uygun olduğunu ifadelerine ekledi.

“Solana’dan nefret edenler durmadan aşağı yönlü bir gidişat bekliyor. Ancak Solana geri döndüğü zaman, ben değil onlar pişman olacaklar. Solana’yla dalga geçeceğime 10 doların altından almaya başlardım.

Burniske ayrıca Solana kurucusu Anatoly Yakovenko‘nun Vitalik Buterin’den veya Cosmos’un kurucusu Ethan Buchman‘dan daha pragmatik olduğunu belirtti ve Solana ağının arkasındaki kişiye olan inancını vurguladı.

Öte yandan şu an Solana’ya uygulanan baskının ve karalamanın 2018 yılında Ethereum’a da yapıldığını belirten Burniske “Hiç mi ders almadınız?” dedi:

Abartılı genellemelerle Solana’yı yere sermeye çalışmak çok terbiyesizce… Özellikle bunu Ethereum destekçilerinden görmek kötü. Onlar da 2018 ve 2019’da benzer durumu Bitcoin maksimalistleri tarafından yaşamışlardı. Hiç mi bir şey öğrenmediniz? O zaman da ETH’nin fiyatının sıfır olacağı söyleniyordu. Sonuna ne olduğunu gördük.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Eski Yetkilisinden Solana’ya Destek: Bu Fiyattan Almayan Pişman Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!