Binance US, Binance Pay hizmetini kullanıma sundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD kripto borsası Binance US, nihayet Binance Pay hizmetini kullanıma sundu. Binance Pay özelliği, ilk olarak küresel Binance tarafından 2021’de ABD dışındaki müşterilerine sunulmuştu.  

Hizmet, 12 Mart tarihinde yatırımcı işlemlerini kapsayacak şekilde genişlemeden önce eşler arası ödemeler için Şubat 2021’de küresel olarak bir beta sürümü kullanıma sunmuştu. Binance Pay özelliği, Binance mobil uygulamasının kullanıcılarına 150’den fazla kripto parayı destekliyor ve ücretsiz ve anında işlem imkânı tanıyor. 

Binance US’in 13 Aralık tarihli bir blog gönderisi, Pay işlemlerinin sıfır gaz salınımı ve işlem ücreti taahhüdünde bulundu. Bununla birlikte gönderi, bu uygulamanın şu anda yalnızca mobil cihazlarda kullanılabildiğini ancak kısa süre içerisinde web sürümünün de geleceğini kaydetti. 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance global’e karşı FUD’ların (korku, belirsizlik ve şüphe) artış gösterdiği dönemde böyle konu ile gündeme gelmeleri konusunda Binance US birimini tebrik ederek, “İnşa etme devam” ifadelerini kullandı.

Keep building!

— CZ Binance (@cz_binance) December 13, 2022

Kullanıcıların, yeni özelliği kullanabilmek için öncelikle mobil uygulamalarını yeniden güncellemeleri ve Pay cüzdanlarını yüklemenin yanı sıra kimlik doğrulaması yapmaları gerekecektir. 

Ne var ki, söz konusu özellik şu anda yalnızca mobil uygulama kullanıcıları arasında işlem gerçekleştirilmesine imkân tanıyor. Bununla birlikte mobil uygulama kullanıcıları her 24 saatte bir 1 milyona kadar kripto alabilecek. 

Binance US’in duyurduğu bu özellik, küresel borsası için çalkantılı olan bir dönemde gündeme geldi. 

Binance borsasının Bitcoin (BTC) bakiyeleri son 24 saat içerisinde 42 binden fazla düştü. Coinglass verilerine göre ise pek çok para çekme işlemlerine rağmen Binance’in bakiyesinde hala 527.304 adet BTC bulunuyor. 

Öte yandan kripto topluluğunda Binance borsasına karşı korkular büyümeye devam ediyor. 10 Aralık tarihli bir raporda Wall Street Journal’ın danıştığı muhasebe ve finans uzmanları, Binance rezerv kanıtlarının bir kısmının tehlike sinyali verdiğini belirtti. Topluluk ise endüstride meydana gelen çöküşlerin ışığında en kötü senaryodan korkmaya devam ediyor. 

Son olaran Zhao, 14 Aralık’ta paylaştığı bir Twitter gönderisinde durumların istikrara kavuşmuş gibi göründüğünü ve dünkü para çekme işlemlerinin tarihinde işledikleri ilk beş para çekme işlemi arasında bile olmadığını da sözlerine ekledi. 

Things seem to have stabilized. Yesterday was not the highest withdrawals we processed, not even top 5. We processed more during LUNA or FTX crashes. Now deposits are coming back in. ‍♂️ https://t.co/WLK2KyCym0

— CZ Binance (@cz_binance) December 14, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance US, Binance Pay hizmetini kullanıma sundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!