Binance CEO’su Küçük Yatırımcıları Uyardı: Onlar Akıllı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geleneksel finans şirketlilerinin yaşananlara rağmen kripto para yatırımlarını arttırdığına işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Binance CEO’su CZ 8 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımında, son zamanlarda kripto para piyasasına hakim olan güvensizlik ortamına rağmen kurumsal yatırımcıların sektöre olan yatırımlarını arttırdıklarının altını çizerek bireysel yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini ima etti.

Geçtiğimiz günlerde Goldman Sach’ın kripto para sektörüne milyonlarca dolar yatırım yapmayı planladığına dair bir haberi paylaşan CEO, şu ifadelerde bulundu:

Olanlar göz önüne alındığında kripto para piyasasından ilk ayrılacak olanların TradeFi topluluğu olacağını düşündünüz değil mi? Ama onlar akıllı.

CZ bu paylaşımı ile finansal piyasalarda panik ve karamsarlık anlarının iyi alım fırsatları olabileceğine dair ortaya atılan teorilere atıfta bulundu. Geçtiğimiz günlerde de CEO, finans piyasalarının itibarlı gazetelerinden biri olan The Economist’in kripto para piyasasının çöküp çökmediğine dair bir makaleyi paylaşarak piyasada karamsar haber akışlarının artış gösterdiğinin altını çizmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su Küçük Yatırımcıları Uyardı: Onlar Akıllı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!