Ödeme Devi Paypal’dan Önemli Adım: Kripto Para Hizmetini Avrupa’ya Taşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödeme devi Paypal, kripto para hizmetini Lüksemburg’taki müşterilerine taşıyarak Avrupa’ya açılıyor.

Paypal yakın zamanda paylaştığı bir basın duyurusunda, Lüksemburg’taki müşterileri için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) alım-satım ve saklama hizmetleri sunmaya başlayacağını bildirdi. Lüksemburg, Paypal’ın Avrupa Birliği (AB) bölgesinde kripto para hizmetleri sunacağı ilk faaliyet alanı olacak.

Şirket yaptığı açıklamada, Lüksemburg’u faaliyet alanları arasına eklemenin Paypal’in dijital para birimlerini daha erişilebilir hale getirme misyonunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Paypal, dijital para birimlerinin küresel finans ve ticaretin geleceğinde oynayacağı rolün şekillendirilmesine anlamlı bir şekilde katkıda bulunmak için yerel regülatörler ve politika yapıcılarla yakın çalışmalarına da devam edeceğini ifade etti.

Şirketin blockchain, kripto ve dijital para birimleri kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jose Fernandez da Ponte, kripto para birimlerini transfer etme, gönderme ve alma yeteneği eklemenin Paypal’in daha kapsayıcı ve etkili bir finansal sistem oluşturma yolculuğundaki bir başka adım olduğunu bildirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ödeme Devi Paypal’dan Önemli Adım: Kripto Para Hizmetini Avrupa’ya Taşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!