Treasure Ecosystem Kullanıcıları Sandbox ve Decentraland’ı Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Treasure, haftalık aktif kullanıcı sayısında Sandbox ve Decentraland’ı geride bırakarak son haftalarda büyük artış gördü. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Treasure Ekosistemi Beacon Prototip Sürümüyle Güçlendi

Aktivitedeki artış, Treasure ekosistemi üzerine inşa edilen ve 25 Kasım’da piyasaya sürülen bir oyun olan The Beacon’un prototip lansmanından kaynaklanmıştır. Beacon, şu anda geliştirme aşamasında olan, oynaması ücretsiz bir aksiyon rogue-lite RPG’dir. Ayrıca yakın zamanda yukarıda belirtilen prototipi olan “yerleşim lansmanı” yayınladı.

Oyuncular oyunu deneyebilirler, sınırlı sayıda üretilen NFT’leri toplayabilirler ve yakında piyasaya çıkacak olan “izin verilenler listesindeki” yerlerini güvence altına alabilirler. Oyunun alfa sürümü, tam oynanış ve oyun ekonomisi ile 2023’te piyasaya sürülecektir. Şu anda 10’dan fazla oyunla Beacon’un lansmanı, ekosistemi ile son haftalarda halkın gözüne çarptı. Oyun ekosisteminin token’ı $MAGIC, son yedi gün içinde 0,26 dolardan 0,57 dolara çıkarak yükseliş yaşadı.

Geçtiğimiz cuma günü Coinbase $MAGIC’i Rocket Pool ve Aragon ile birlikte listelemeyi planladığını duyurdu. Bununla birlikte yatırımcılar arasındaki yükseliş hissini daha da doğruladı. Treasure, $MAGIC tokeninin desteklediği bir NFT oyun ekosistemi oluşturdu. Farklı oyunlar ve topluluklar arasında köprü kuran tek bir yerel tokenle küresel bir oyun ekonomisi yaratan Treasure, oyun içi tokeni $MAGIC’e sürdürülebilirlik getirmeyi umuyor.

$MAGIC, ekosistem içinde oyun oynayarak kazanılabilen, giderek daha az bulunacak şekilde tasarlanan çapraz metaverse para birimi olarak hizmet etmektedir. Ayrıca aynısı, ekosistemin Treasure üzerine inşa edilen birden çok meta veri deposunda paylaşılan bir dizi ekonomik kaynak olan NFT’leri için de geçerlidir.

Aktif Kullanıcılara İlişkin Veriler Çelişkili

NFT oyun sektörü, birden çok veri noktasında popülaritesinin azaldığına dair bir işaret göstermemektedir. Bununla birlikte çevrimiçi kaynaklarda yayınlanan veriler söz konusu olduğunda hâlâ birçok tutarsızlık vardır. Ekim ayında DappRadar, 1,2 milyar dolar değerinde bir proje olan Decentraland’ın 24 saatlik bir süre içinde yalnızca yaklaşık 38 aktif kullanıcısı olduğunu bildirdi.

Projenin popülaritesi ve milyar dolarlık piyasa değeri göz önüne alındığında, bu sayı çarpıcı biçimde düşük. Decentraland’ın kreatif direktörü Sam Hamilton, kaynağın ölçümlerinde tüm kullanıcıların hesaba katılmadığını belirtti. Bununla birlikte “DappRadar kullanıcılarımızı izlemez, yalnızca sözleşmelerimizle etkileşime giren kişileri izler.” diye ekledi.

Decentraland’a göre, Eylül ayında meta veri deposunda aylık 50.000’den fazla aktif kullanıcı vardı. Ayrıca aktif kullanıcı tanımı “giriş yapan ve ardından bir paketten çıkan kişiler” olarak tanımlanmaktaydı.

Farklı metodolojiler ve farklı blok zinciri ağlarına sınırlı erişim nedeniyle, veri kaynakları, metaverse’lerle ilgili sunulan metriklerle ilgili olarak her zaman aynı fikirde değildir. Veriler her zaman bozulmamış olmasa da Treasure ekosisteminin kayda değer bir büyüme kaydettiğine şüphe yok. DappRadar’a göre, oyun ekosisteminin haftalık benzersiz aktif cüzdan sayısı son yedi günde 7.900’e ulaştı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Treasure Ecosystem Kullanıcıları Sandbox ve Decentraland’ı Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!