Galaxis Erişebilmesi Yüksek NFT Oluşturma Platformunu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi olmayan topluluklarıyla tanınan Galaxis NFT araç seti, platformunun yalnızca davetle kullanılabilen bir beta sürümünü başlattı. Yeni son teknoloji araçlar, dinamik, hizmet odaklı NFT’ler tasarlamayı ve oluşturmayı kolaylaştırarak, teknik olmayan kullanıcıların topluluklarını simgeleştirilmiş bir ortamda yönetmelerine olanak tanımaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Dinamik NFT’ler Üzerine Bir Güncelleme

NFT’ler, blok zincirinde yazılan orijinal ve benzersiz dijital nesnelerdir. Statik oldukları bilinmektedir, bu nedenle zamanla değişemezler. Dinamik NFT’ler son zamanlarda ortaya çıkmıştır ve dış koşullara göre gelişme yeteneğine sahiptir.

Bu dinamik NFT’lerin gerçek hayatta etkili olabilmesi için, nesnelerin benzersiz ve şeffaf doğası ile dış koşullara göre meta verilerde meydana gelen değişikliklerin bir kombinasyonu yapılmalıdır. Bunu yapmanın tek yolu oracles kullanmaktır. Bu varlık, fiziksel dünyadan akıllı sözleşmeye bilgi aktarabilmektedir.

Önceden, akıllı sözleşmenin özellikleri oluşturulmalıdır, bu nedenle dış koşullara ulaşıldığında meta veriler değiştirilecektir. NFT daha sonra canlanıp toplayıcıların eylemleri ve olayları toplanan nesnelerle ilişkilendirmesini sağlayacaktır. Bu tür NFT’nin kullanım durumları çeşitlidir. Örneğin, kaza raporu, servis defteri veya kilometre hakkında bilgi sağlamak için kullanılabilir. Dinamik NFT’ler emlakta da kullanılabilinmektedir. NFT’nin meta verileri, müşterinin geçmiş satışlarını, evin inşaat tarihini ve yapılan çeşitli onarımları gösterebilir.

Yeni Galaxis Platformu

Galaxis kodsuz, kullanıma hazır bir NFT araç takımıdır. Yaratıcı ve topluluğu arasındaki ilişkiyi dönüştürür ve geliştirir. NFT Toolkit, benzersiz özellikler, sahiplerine belirli avantajlar ve iyi iletişim kurmaları için etkileşimli yollar sunar. Yeni Galaxis Toolkit çözümü uçtan uca, açık kaynaklı ve platformsuzdur. Bu çözüm, topluluğunu geliştirmek, harekete geçirip para kazanmayı isteyen herkese hizmet edebilen, neredeyse sınırsız bir merkezi olmayan araçlar paketidir.

Şirket kurucusu Andras Kristof, platform kullanıcılarının çeşitli yaratımlarını ve topluluklarını harekete geçirmek için NFT’yi kullanacakları yaratıcı yolları görmeyi dört gözle beklediklerini söylüyor. Birkaç ünlü zaten platformda yer aldı ve şirket, proje genişledikçe sayının artacağından emin.

Birçok Sektöre Geniş Açı

Galaxis, çeşitli dinamik hizmet projelerinde Steve Aoki, Mike Tyson ve Val Kilmer gibi ünlülerle çalıştı. Bu projeler şu anda halka sunulan teknolojinin aynısını kullanıyor. Yeni araçlar sayesinde, çeşitli dikeylere çeşitli fırsatlar sunulmaktadır. Sanatçılar, ünlüler, sporcular, müzeler, sanat yapımcıları, koleksiyonerler, patronlar, sosyal amaçlar ve onların destekçileri start-up’lardan yararlanabilirler.

Platformun kapasitesini artırmak amacıyla NFT Toolkit, blok zinciri alanındaki bazı prestijli şirketlerin yardımını aldı. Bunlar arasında Crossmint, Chainlink, Polygon ve Ethereum Name Service bulunmaktadır. Chainlink’in kurucu ortağı Sergey Nazarov, bu projenin herhangi bir kullanıcının NFT’leri kolayca tasarlamasına ve oluşturmasına olanak tanıyacağını belirtti. Chainlink ekosisteminin bir üyesi olan Galaxis, Chainlink’in VRF’sini kendi platformuna entegre ederek daha ilginç NFT projeleri ve deneyimleri yaratmalarına olanak sağladı.

Galaxis Beta Sürümünün Başlatılması

Bazı projeler için Galaxis tarafından başlatılan bu davet programı kısa bir süre ile sınırlıdır. Katılım isteyen başka projeler varsa, Galaxis web sitesinde bulunan form aracılığıyla kayıt olabilirler. Başvurular için son tarih bir Aralık 2022’dir. Beta lansmanı bir Aralık 2022’de 08:00 PST/11:00 EDT/16.00 GMT/17.00 CET/20.00 GST’de canlı olarak gerçekleştirilecektir. Bununla birlikte Galaxis’in kurucusu Andrea Kristof lansmana başkanlık edecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Galaxis Erişebilmesi Yüksek NFT Oluşturma Platformunu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!