Scott + Scott Yuga Labs’i Araştırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir tüketici hakları dava şirketi olan Scott + Scott, önde gelen Web3 şirketi Yuga Labs’in federal menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediğini araştırıyor. Ayrıca firma, memurlarından, direktörlerinden, destekçilerinden ve şirket içinden bazı kişilerin bunda herhangi bir rol oynayıp oynamadığını da görüyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Scott + Scott’ın Yuga Labs Vakası

22 Kasım 2022’de hukuk firması, Yuga Labs’ın varlıklarının değerinin başlatıldığından bu yana önemli ölçüde düştüğünü belirten Yuga Labs davasını yayınladı. Web3 şirketinin yayınladığı projeleri ana hatlarıyla belirtip her projenin ne kadar para kazandırdığına vurgu yapar. Buna şu varlıklar dahildir; Bored Ape Yacht Club, ApeCoin token ve The Otherside. Ayrıca dava iddialarını desteklemek için özellikle iki maddeden de bahsetmektedir. Bunların arasında, Bloomberg tarafından yayınlanan “Bored Ape Metaverse Frenzy Milyonları Yükseltiyor, Ethereum’u Çöküyor” ve “Bored-Ape Oluşturucusu Yuga Labs, Kayıtsız Teklifler Üzerinden SEC Soruşturmasıyla Yüzleşiyor.” bulunmaktadır.

Ayrıca dava, Yuga Labs’ın varlıklarını satın alan ve bir zarara uğrayan herkesin avukat Sean Masson ile iletişime geçebileceğini de belirtiyor. Bu varlıklar Mutant Ape Yacht Club ve Bored Ape Kennel Club’ı da içermektedir.

Bununla birlikte BAYC, MAYC ve BAKC taban fiyatları bu incelemenin yayınlanmasından etkilenmemiştir. Aslında, taban fiyatların değeri son yedi gün içinde önemli miktarda (%24-%33) arttı. Ayrıca ApeCoin token fiyatı da son yedi günde %37,1 arttı. Her şeyi hesaba katarsak, Yuga Labs’ın bu iddialara rağmen dokunulmadan kalması ve yükselmesi mümkündür.

Scott + Scott Hukuk Firması

1975 yılında kurulan Scott + Scott, uluslararası bir hissedar ve tüketici hakları dava şirketidir. ABD ve Avrupa’da menkul kıymetler davaları, rekabet hukuku ve hissedar hakları konularında uzmandırlar. Firmanın, FTX Trading LTD, Celsius Network LLC, EthereumMax ve diğerlerini içerenler gibi devam eden başka kripto davaları vardır.

Yuga Labs Hakkında

Yuga Labs, NFT’ler ve dijital koleksiyon ürünleri geliştiren bir blok zinciri teknolojisi şirketidir. Blok zinciri, kripto para birimi ve dijital medya alanlarında uzmanlaşmıştır. Yuga Labs, 2021 yılında Wylie Aronow ve Greg Solano tarafından kurulmuştur. Bununla birlikte genel merkezi Miami, Florida’da bulunuyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Scott + Scott Yuga Labs’i Araştırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!