NFTEA, Dünya Kupası NFT Platformunu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 tabanlı, NFT “Çay Evi” olan NFTEA, Dünya Kupası için NFT seçenekleri ürününü piyasaya sürdü. Sürüm, topluluk tarafından yönetilen yepyeni bir platformda NFT seçeneklerini, oyunları, galerileri ve diğer türevleri içerir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFTEA Dünya Kupası 2022

Web3 endüstrisinde ilk kez NFT tabanlı topluluk NFT’leri, opsiyonları ve spor kültürünü tek platformda birleştirmiştir. Bununla birlikte yatırımcıların Dünya Kupasında takımlarını desteklerken opsiyon ticaretine katılıp kar elde etmelerine olanak tanıyor.

FIFA Dünya Kupası 20 Kasım’da başlamıştır. Ayrıca hedefi 18 Aralık’ta Doha’da Jules Rimet kupasını kaldırmak olan 32 takım tarafından Katar’da oynanıyor. NFTEA platformu, kullanıcıların NFT seçeneklerini veya NFT’lerini satın alarak bu 32 ekibe destek göstermelerini sağlar.

Opsiyonların başlangıç ​​fiyatı her biri 3 USDC’dir. Ayrıca OpenSea gibi pazar yerlerinde herhangi bir zamanda alınıp satılabilirler. Seçenekler, takımın rekabetteki performansı, pazardaki ruh hali ve topluluk geri bildirimi gibi birçok farklı faktöre bağlı olarak Dünya Kupası’ndan sonra daha yüksek bir değer için kullanılabilir.

Platform Özellikleri

NFTEA World Cup 2022, Polygon blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca her biri 40.000 seçeneğe ve Ethereum’un ERC1155 standardına dayalı NFT’lere sahip Dünya Kupası oynayan 32 takımı içerir. NFT takım seçenekleri, takım bilgilerini, egzersiz tarihini, beklenen getiriyi ve araçla ilgili diğer bilgileri kaydeder.

NFTEA’ya göre FIFA Dünya Kupası için bu NFT seçenek ürünü etkinliğe özeldir. Katar kraliyet ailesi tarafından desteklenen ilk metaverse olan Qatar 2022 Digital Twin tarafından desteklenmektedir. Ayrıca ilk spor NFT seçeneği, ilk çok boyutlu seçenek NFT’si ve otomatik bir piyasa yapıcıyı (AMM) NFT seçenek ticaretine entegre eden ilk şirket olarak birçok özelliğinde liderliği ele aldığı kabul edilmektedir. NFTEA blogunda bu seçenekleri şu şekilde açıklıyor:

“Seçenekler, piyasada zamanında işlem görebilecek, farklı koşullara ve potansiyel gelecekteki değere sahip bir seçenek varlık sertifikasını temsil eder. Dünya Kupası maçlarının sonunda seçenek hakkı kullanılacaktır. Farklı takım seçeneklerine sahip yatırımcıların çok fazla gelir elde etmesi beklenecektir.”

FIFA Dünya Kupası devam ederken, daha güçlü takımlar için seçenek kartları satın almanın fiyatı artacaktır. Bununla birlikte bazı popüler olmayan takımların oldukça düşük maliyetleri vardır. Ayrıca yatırımcılar doğru taktikleri uygularlarsa bunlardan yine de kazanç sağlayabilirler. Her takım NFT’si, takım taraftarları için hem koleksiyon hem de sembol olarak kullanılabilen NFT seçeneklerini temsil eder.

FIFA Dünya Kupası Çılgınlığı

FIFA Dünya Kupası, web3 alanı da dahil olmak üzere dünyayı kasıp kavurdu. Yılın en büyük etkinliğine odaklanan veya bu etkinliği temel alan yarışmalar ve etkinlikler birikiyor. Pazar hacmine göre dünyanın en büyük merkezi borsası olan Binance Football Fever’ı başlatan Binance’tan NFT kampanyalarına ve FIFA ile bazı ana sponsorları arasındaki blok zincirlerle ortaklıklara, FIFA Dünya Kupası fırsatı web3 için vitrinler iyice ele geçiriliyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFTEA, Dünya Kupası NFT Platformunu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!