Line kripto para borsası Bitfront’u kapatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon mesajlaşma devi Line, süregelen kripto kışı sırasında kripto para borsası işini kapatmaya karar verdi.

Line’a ait kripto borsa Bitfront, 27 Kasım’da yaptığı duyuruda Mart 2023’e kadar tamamen kapanmış olmayı planladığını açıkladı.

Duyuruya göre kapanma kararı, devam eden ayı piyasası ve kripto sektöründeki diğer sorunlardan dolayı alındı.

Line, borsa kapansa da duyuruya göre diğer blockchain girişimlerini sürdürecek. Bu girişimler arasında Line blockchain ekosistemi ve Link (LN) token bulunuyor:

“Hızla gelişen bu sektördeki zorlukları aşmak için gösterdiğimiz tüm çabalara rağmen, Line blockchain ekosistemini ve Link token ekonomisini büyütmeye devam etmek için Bitfront’u kapatmak zorunda olduğumuz sonucuna üzülerek vardık.”

Bitfront, ayrıca borsayı kapatma kararının Line ekosisteminin çıkarına en uygun yol olduğunu ve FTX skandalıyla ilgili olmadığını vurguladı.

Duyuruya göre Bitfront, hizmetlerini sırayla askıya alacak. Borsanın ilk olarak 28 Kasım’da yeni kayıtları ve kredi kartı ödemelerini durdurması bekleniyor. Platform daha sonra LN faiz ürünleri için yatırma işlemleri ve faiz ödemelerini askıya almayı, ilgili LN çekimlerini ise aralık ortasına kadar sürdürmeyi planlıyor.

Bitfront, aralık sonuna kadar tüm kripto para ve itibari para yatırma işlemlerini, ayrıca alım satımları durdurarak açık emirleri iptal etmeyi düşündüğünü açıkladı. Çekimlerin tamamen durdurulması için son tarih 31 Mart 2023 olarak belirlendi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Line kripto para borsası Bitfront’u kapatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!