Solana (SOL) Analiz: Cesareti Kırılmış Yatırımcılar İçin 2022 Neden İyi Haberlerle Bitebilir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana (SOL), fiyatı düşmeye devam ettiği için yatırımcılarını birkaç haftadır korkutuyor. Buna ek olarak SOL, piyasa değeri açısından en büyük 15. kripto olma konumunu TRON (TRX)’ e kaptırdı.

CoinMarketCap’e göre SOL, bu yazının yazıldığı sırada haftalık %15’ten fazla negatif kayıp kaydetti ve 4,2 milyar doları aşan piyasa değeriyle 11,78 dolardan işlem görüyordu.

SOL, yatırımcılarını mutlu etmekte başarısız olsa da, tokenin zincir üstü metrikleri ve piyasa göstergeleri birkaç canlanma işareti gösterdi. Bu, altcoinin takip eden günlerde fiyat merdivenini tırmanmasına yardımcı olabilir.

Ne Beklenmeli? 

SOL’un günlük grafiği, birkaç piyasa göstergesinin önümüzdeki günlerde olası bir fiyat artışına işaret etmesi nedeniyle yatırımcıların yakında iyi vakit geçirebileceğini ortaya koydu. Örneğin, Para Akışı Endeksi (MFI), bir yükseliş sinyali olan aşırı satım bölgesinin hemen yakınındaydı. Chaikin Para Akışı (CMF) da önemli ölçüde düştü ve bu da olası bir piyasa dibini gösterebilir.

CryptoQuant’ın verileri, Solana’nın Göreli Güç Endeksi’nin (RSI) ve stochastic’in aşırı satım pozisyonlarında olduğunu gösteren başka bir büyük yükseliş sinyali ortaya çıkardı. Bu, token fiyatının yakında kuzeye doğru ivme kazanabileceğini gösterdi. Bununla birlikte, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi, pazarda önümüzdeki günlerde Solana için sorun yaratabilecek büyük bir düşüş avantajı sergiledi.

Solanasolana (sol) analiz: cesareti kırılmış yatırımcılar i̇çin 2022 neden i̇yi haberlerle bitebilir? 3

Bu, SOL İçin Yardımcı Olabilir

İlginç bir şekilde, yatırımcıların çıkarlarıyla uyumlu oldukları için birkaç SOL ölçümü de oldukça umut verici görünüyordu. Örneğin, coinin geliştirme etkinliği geçen hafta arttı. Bu, geliştiricilerin blok zincirini iyileştirme çabalarını yansıttığı için olumlu bir işaret olarak alınabilir. SOL’un hacmi de son zamanlarda bir artış kaydetti, bu da başka bir yeşil bayraktı. Keskin bir düşüşün ardından, SOL’un Binance fonlama oranı, türev piyasasından gelen yüksek ilgiye işaret ederek hafifçe yükseldi.

Tüm piyasa göstergeleri ve zincir üstü metrikler göz önüne alındığında, önümüzdeki haftalarda SOL’un yeniden canlanması muhtemel görünüyordu. Ancak DeFiLlama’nın verileri, SOL’un kilitli toplam değerinin (TVL) düşmeye devam ettiğini ortaya koydu ve bu Solana için pek de iyimser görünmüyor.

Solana (SOL) Analiz: Cesareti Kırılmış Yatırımcılar İçin 2022 Neden İyi Haberlerle Bitebilir?
Piyasa Analiz: Bitcoin Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Ethereum 1,1 Bin Dolara Düştü!
Amerikalı Milyarder Bitcoin’in 250 Bin Dolara Yükseleceğine İnanıyor, Peki Neden?
ABD’deki Kripto Pazarı Destekçisi Olan Banka Silvergate’e Neler Oluyor?
Bitcoin, Bu Ay İçerisindeki En Düşük İşlem Hacmi Gününde 17 Bin Doların Altında Seyrediyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana (SOL) Analiz: Cesareti Kırılmış Yatırımcılar İçin 2022 Neden İyi Haberlerle Bitebilir? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana (SOL) Analiz: Cesareti Kırılmış Yatırımcılar İçin 2022 Neden İyi Haberlerle Bitebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!