Iconic Moments, Kadınların Oy Hakkını Ulusal Anıt Haline Getiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iconic Moments, kadınların oy hakkı öncülerinin anısına 5000 NFT’lik bir koleksiyon oluşturduğunu duyurdu. Modern Asiler projesi, Kongre tarafından erken Amerika’daki kadın eşitlik hareketine adanan anıt olarak yetkilendirilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Eşitlik İçin Hapisteki Kadınların Taktığı Rozet

Iconic Moments güncellemesinde, projenin Kadınların Oy Hakkı Ulusal Anıt Vakfı’nı (WSNMF) desteklemek için kullanılacağını söyledi. Kongre otoritesi tarafından dijital NFT’yi Washington DC’ye getirme misyonu, onun Amerika Birleşik Devletleri’nde cinsiyetler arası eşitliğin bir sembolü olarak tasvir edilmesinden kaynaklanmaktadır.

Modern Rebel NFT, kadın hakları ve eşitlik için savaştıkları için hapse atılan düzinelerce kadına onur nişanı olarak verilen 1917 yapımı “Jailed for Freedom” rozetinden bir koleksiyondur. 168 kadına verilen rozetler, kadın kurtuluşunun simgesi olarak görülmeye devam etti. Ayrıca hapishane broşları, Nina Allender tarafından yapılıp seri üretimi Tiffany and Co tarafından yapılmaktadır. Bununla birlikte dijital koleksiyon parçaları haline getirilmeleri için onay alarak yeni bir biçim alıyor.

Iconic Moments tarafından türünün ilk örneği olan kadınlara oy hakkı NFT’leri, hapishane hücresi kapısının ve kalp şeklinde bir asma kilidin sanatsal bir temsilidir. Sanat eseri Lexie Baker’a aitti ve koleksiyonerler, nadirliklerine ve diğer özelliklerine göre sınıflandırılmış iki NFT katmanı seçme seçeneğine sahipler.

Metal Takı Sınırlı Üretimdir

Modern Rebel projesi, sanatçıları farklı hedeflere ulaşmak için bir araya getirme amacına da sahiptir. Baker’ın dijital sanatının metal işçiliği versiyonları Michelle Keller tarafından yapılmıştır. Modern Rebel sahipleri, NFT’nin sınırlı bir sürümü olan el yapımı metalik takı parçasının sınırlı bir sürümünü alma hakkına sahiptir. Iconic Moments tarafından yapılan açıklamada, bunların 100 yıldan daha uzun bir süre önce 168 oy hakkı savunucusu tarafından giyilen Özgürlük İçin Hapisteki broşların asi ruhunu çağrıştırdığı söylemiştir.

Güncelleme, Modern Rebel NFT’lere sahip olan koleksiyoncuların WSNMF’nin çeşitli kampanyalarına katılacağını söyledi. Bununla birlikte NFT’ler kolayca bulunup kredi kartları kullanılarak satın alınabilmektedir. Ayrıca sıradan koleksiyonerler bile tek tıklamayla kredi kartıyla satın alarak projeyi destekleyebilmektedir.

Iconic Moments ile Toplumsal Yapı

Iconic Moments’ın kurucusu ve CEO’su Chris Cummings, Modern Rebel’in anma projesi olmanın ötesinde olduğunu belirtti. Ayrıca insanların topluluk çabasından yararlanarak anıtlar inşa etmek için bir araya gelebilecekleri platform olduğunu söyledi. Kadınların Oy Hakkı Ulusal Anıt Vakfı İcra Direktörü Anna Laymon, Modern Rebel projesinde şunları söyledi:

“Yeni teknoloji, çarpıcı sanat eserleri, eğitim ve büyüleyici hikaye anlatımının birleşimi, bu fırsatı bu kadar harika yapan şeydir. Bu kampanyadan ortaya çıkan topluluğu ve oy hakkı savunucularının mirasının onlara nasıl ilham vereceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Iconic Moments’ın Kurucu CEO’su Chris Cummings, Modern Rebel projesiyle ilgili, projenin sadece anma olmadığını belirtmiştir. Ayrıca daha iyi gelecek inşa edilmesi için topluluğun çabalarından yararlanılmasını isteyen insanları bir araya getirmişlerdir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Iconic Moments, Kadınların Oy Hakkını Ulusal Anıt Haline Getiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!