Ünlü Milyarder Yatırımcı Artık Kripto Para Karşıtı Değil: Yatırımlarını Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder yatırımcı Bill Ackman, sektör hakkındaki birçok şüphesini giderdiğini ve artık kripto para karşıtı olmadığını söyledi. Ünlü milyarder ayrıca yatırım yaptığı projeleri açıkladı.

Bill Ackman pazar günü bir Twitter gönderisinde, FTX iflasının ardından kripto para piyasalarına karşı düşüncelerine dair açıklamalarda bulundu. Geçmiş dönemlerde kripto para karşıtlığıyla bilinen Ackman, sektörü detaylı incelendiğinde geleceğe dönük umutlandığını ve artık daha ılımlı yaklaştığını ifade etti.

Başlangıçta bir kripto şüphecisiydim ancak daha ilginç kripto projelerinden bazılarını inceledikten sonra, kriptonun daha önce yaratılamayan yararlı işletmelerin ve teknolojilerin oluşumunu sağlayabileceğine inanmaya başladım. Sektör kötü aktörleri ortadan kaldırdığı sürece kriptonun “topluma büyük fayda sağlama potansiyeline sahip” olduğuna inanıyorum.

Eğer sektör bu krizi de atlatabilir ve FTX iflasını arkasında bırakırsa bu durumun kripto para camiasını daha güçlü bir hale getireceğine inanan Ackman, favori blokzinciri projesinden bahsetmekten de çekinmedi. Ackman, kripto için olumlu bir örnek olarak  Helium’a (HNT) işaret etti. HNT’nin kripto para sektörünün yenilikçi geleceği için önemli bir rolü olacağını düşünen Ackman, HNT’ye yatırım yaptığını da belirtti. HNT üzerine kurulu Wi-Fi ağının önemine ve sınırlı arzının uzun vadede fiyat yükselişini tetikleyeceğine değinen milyarder, yatırımı konusunda olumlu düşüncelerini paylaştı.

Ackman tarafından yapılan açıklamaya rağmen CoinGecko verilerine göre HNT fiyatı geçtiğimiz 24 saat içerisinde %10 değer kaybı yaşadı.

Milyarder yatırımcı, projelerin zaman içerisinde kazanabilecekleri içsel değerin farkında olmak gerektiğini vurguladı. Kripto paraların finansal ekosistem içerisinde kalıcı olacağına dair bir öngörüye sahip olan Ackman gönderisinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Bence kripto kalıcıdır ve uygun gözetim ve regülasyon ile topluma büyük fayda sağlama ve küresel ekonomiyi büyütme potansiyeline sahiptir. Bu nedenle kripto ekosistemindeki tüm meşru katılımcılar, kriptonun olumlu potansiyel etkisini nesiller boyu geriye götürecek düzenleyici müdahale riskini büyük ölçüde artırdıkları için hileli aktörleri ifşa etmeye ve ortadan kaldırmaya son derece teşvik edilmelidir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyarder Yatırımcı Artık Kripto Para Karşıtı Değil: Yatırımlarını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!