Avalanche (AVAX) Sert Bir Direnç Bölgesine Yaklaşıyor Olmasına Rağmen İşte Boğaların Umut Ettiği Olay!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Daha yüksek zaman dilimi piyasa yapısı Avalanche için düşüş eğilimi gösterdi.

Önemli seviyelere yakın olan düşük zaman dilimi siparişi blokları, kısa vadeli bir tersine dönüşün başlayabileceğini gösterdi.

Avalanche son günlerde piyasalarda mücadele etti. AVAX, 5 Kasım’daki 20.63$’lık yüksekten 9 Kasım’daki 12.03$’a düştü. Bu, %41,6’lık bir düşüşü temsil ediyordu. O zamandan beri AVAX, fiyatlarda bir sıçramaya tanık oldu.

Öte yandan Avalanche ağındaki GameFi segmenti, olumsuz piyasa havasına rağmen son günlerde dikkate değer bir büyüme kaydetti. Ancak, bu faktörün AVAX fiyatlarında bir artışa yol açması pek olası değildi.

4 saatlik zaman aralığındaki aşağı yönlü emir bloğu, AVAX boğalarının ilerlemesini engelledi.

Avalanche avalanche (avax) sert bir direnç bölgesine yaklaşıyor olmasına rağmen i̇şte boğaların umut ettiği olay! 3

1 günlük zaman çerçevesinin incelenmesi, piyasa yapısının güçlü bir şekilde düşüş eğiliminde olduğunu gösterdi. 4 saatlik grafikte de 13,6-14,1 dolar güçlü bir direnç bölgesi oluşturdu.

O zaman diliminde, kırmızı renkli kutuyla vurgulanan bir düşüş emri bloğuydu. Yukarıda görüntülenen 1 saatlik grafik, fiyatın 15 Kasım’da 14.01$’dan 13.33$’a keskin bir şekilde reddedildiğini vurguladı.

Bununla birlikte, 13,45 $ seviyesindeki daha düşük bir destek seviyesi savunuldu. RSI ayrıca yükseliş momentumunun mücadelede bir ayak parmağı olduğunu göstermek için nötr 50’nin üzerinde kaldı. A/D göstergesi, AVAX’ın 12,03 dolardan 14 dolara yükseldiği son birkaç gün içinde daha yüksek dipler yaptı.

Bu aşağı yönlü emir bloğu kırılana ve yükseliş eğilimini kırana kadar, kısa vadeli bir satın alma fırsatı ortaya çıkmayabilir. Daha yüksek zaman aralığı yapısı, uzun pozisyonları caydırdı, ancak 13,45 $ ve 12,86 $’a tekrar ziyaret, kafa derisi uzmanlarına fırsatlar sunabilir.

14.06$ yatay seviyesinin yeniden test edilmesi, bir sonraki önemli direnç seviyeleri 14.8$ ve 15.5$ olmak üzere daha yüksek bir hareketin habercisi olabilir.

Avalanche OI’deki tutarlı düşüş, vadeli işlem piyasası katılımcılarının henüz güçlü bir yükseliş trendi için bahse girmediği anlamına geliyordu.

Avalanche avalanche (avax) sert bir direnç bölgesine yaklaşıyor olmasına rağmen i̇şte boğaların umut ettiği olay! 4

Eğilim geçen hafta güçlü bir şekilde aşağı yönlü olmuştur. Bu arada, Açık Faiz de düşüşte. Bu, kısa pozisyonların düşüş sırasında inşa etme fırsatı bulamadığını gösterdi.

Bu arada, son iki gün içinde OI yalnızca biraz yükseldi. Fiyat hareketiyle birleştiğinde, uzun pozisyonların denenmiş olabileceği, ancak 14 $ bölgesindeki ret boğaların cesaretini kırdığı sonucuna vardı.

Bu nedenle, bu sipariş bloğu yenilmedikçe ve 14.06 $ destek için çevrilmedikçe, kısa vadeli bir yükseliş trendi gerçekleşmeyebilir. Boğalar, 14 $ seviyesine doğru güçlü bir sıçrama umuduyla 12 $ işaretine yakın teklif verebilirler.

Avalanche (AVAX) Sert Bir Direnç Bölgesine Yaklaşıyor Olmasına Rağmen İşte Boğaların Umut Ettiği Olay!
Quant (QNT), Ayı Piyasası İçin Uzun Vadeli Bir Yatırım Olabilir, İşte Nedeni!
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, İflastan Sonra Mevcut Durumu Açıkladı!
Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir!
Bitcoin Madencisi Canaan, 3. Çeyrek Gelirindeki Düşüşe Rağmen Planlarını Genişletmeye Çalışıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche (AVAX) Sert Bir Direnç Bölgesine Yaklaşıyor Olmasına Rağmen İşte Boğaların Umut Ettiği Olay! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche (AVAX) Sert Bir Direnç Bölgesine Yaklaşıyor Olmasına Rağmen İşte Boğaların Umut Ettiği Olay!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!